eskort samsun

ÜNYENETHABER

TÜRK GÖRÜNÜMLÜ ALMANLAR

TÜRK GÖRÜNÜMLÜ ALMANLAR
06 Haziran 2016 - 14:00

HUK

Alman Federal Meclisinde oylanan 1915 olayları sözde Ermeni soykırımını tanıyan tasarı kabul edilmesine Türk politikacıların ve vatandaşların tepkileri sürüyor.Gündeme dair açıklamaları ile kamuoyununda ilgi odağı olan   Ünye Ak Parti ilçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi ve Dış İlişkiler Başkanı Selami Kurt  sözde soykırım tasarısına evet diyen Türk vekil Cem Özdemir’e açık mektup yazarak tepkisini dile getirdi.

Selami Kurt’un Alman parlamentosunda vekillik yapan Özdemir’ mektubu; 

Cem Özdemir’e açık mektup Alman Federal Meclisinde oylanan 1915 olayları sözde Ermeni soykırımını tanıyan tasarı kabul edildi. Bizim için yok hükmünde olan asılsız iddialara dayalı gerçekleri çarpıtan bu skandal kararda seninde imzan var Cem Özdemir.

Türkiye kökenli olmana rağmen her fırsatta kendi ülkeni aşağılayan ve son olarak da Almanya’da kabul edilen sözde Ermeni soykırımı tasarısını tanıyan tasarıya imza attın. Bu husus Vatanını ve Milletini son derece seven ve atalarına karşı sonsuz saygı duyan bizleri son derece üzmekte iken sizin de aynı düşünceye sahip olduğunuzu görmek bizde büyük üzüntü oluşturdu. Ermeni rozeti takıp kürsüde konuştun ve sözde Ermeni Soykırım karar tasarısını savundun gördük.

Hainler hep içimizden çıkıyor Cem!!! Senin yüzünden adı Cem olanlar adından soyadı Özdemir olanlar soyadından utanır oldu.

Atalarımıza temizlenmesi imkânı olmayan bir çamuru atmak acaba nedendir?

Almanlara yaranma gayretimidir? Oy kaygısı taşımandan mıdır?

Öyleyse değer mi Cem? Mercimek kadar beyninle de olsa Ermenilerin yer değiştirilmesinin neden ve sonuçlarını bizim tarihçilerimize güveninizin kalmadığını bildiğim için yabancı tarihçilerin eserlerinden okumanı tavsiye ederim.

Cem Özdemir “Bu yüce milletin tarihinde Almanya’nın geçmişinde olduğu gibi insanları diri diri fırınlarda yakma yok. Bir Nabibya bir Holokost yok”. Senin yanın sıra o parlamentoda bu tasarıya evet diyen dilim söylemeye varmıyor diğer Türk kökenli milletvekilleri de var. Nasıl bir karakter, nasıl bir fıtrat taşıyorsunuz onu da anlamış değilim. Hiç mi tasarıya tek ret oyu veren Milletvekili arkadaşınız Bettina Kudla’dan karakter ve fıtrat öğrenmediniz?

Kendi anasına, babasına, içinden çıktığı milletine, ecdadına, tarihine insan bu kadar nasıl düşman olabilir Cem? Yoksa hastanede annelerinizin kucağına yanlış bebekler mi tutuşturuldu? Bu denli sütü bozuklar, kanı bozuklar Türkiye’yi de Türk milletini de temsil edemezsiniz. Bizim hakkımızda söz söyleyemezsiniz. Sizler ancak Almanya’nın menfaatleri doğrultusunda söz söyleyebilirsiniz.

Biz sizleri iyi tanıyoruz, bundan sonra da çok iyi tanıyacağız. Kendinizi DNA testine tabi tutup, kanınızı laboratuvar testlerinden geçirmelisiniz. Cem bizim abdestimizden şüphemiz yok. Türkiye’nin tarihinde yüzünü kızartacak bir icraatın olmadığını, sözde Ermeni soykırımının açık ve tartışmasız bir iftira olduğunu sözde Ermeni soykırımı oylaması yapacak şayet varsa belki de en son ülkenin Almanya olduğunu sende biliyorsun.

Yanlış yaptınız. Yanlışınızı düzeltmeye çalışın. İftira attığınız atalarımızın iki elleri de öbür dünyada yakanızda olacaktır…

13396556_10208004261777752_228667345_o

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-