eskort samsun

ÜNYENETHABER

EVLADI İÇİN HAK ARIYOR

EVLADI İÇİN HAK ARIYOR
09 Haziran 2016 - 3:04

a

Geçen sene Ünye Belediyesi’ne ait Asarkaya Kent Ormanı’nda yaşanan talihsiz kazanın 6. davası bugün Ünye Adliyesinde görüldü.Duruşma ileri bir tarihe atıldı. Duruşma sonrası Dikmen ailesi kameralarımıza konuyla ilgili özel açıklamalarda bulunurken Ünye Belediyesinin vurdumduymazlığından şikayetçi oldular ve adaletin er yada geç tecelli edeceğini söylediler.

Üzerine kale düşmesi sonucu zor günler geçiren Cevat Can Dikmen’in babası Mehmet Dikmen;

“Mahkemede davalı İrfan İnce’nin suçsuz olduğu,  asıl suçlunun Asarkaya Kent Ormanındaki çalışanların olduğu savunuldu. Karşı taraf kendilerini çocukların kale direğine asılması sonucu kale direğinin düştüğünü söyleyerek savunuyor. Soruyorum size böyle bir şey olabilir mi? Herhangi bir çocuğun direğe asılması gibi bir olay söz konusu değil ama olsa bile bir çocuğun asıldığında düşecek direğin böyle bir oyun alanında ne işi var? Bir çocuk o direği asılarak düşürdüyse eğer o halde bu çocuğun kafasına, boğazına,  vücuduna yada eline neden gelmemiş. Neden direk sadece benim oğlumun üzerine düştü. Bir insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay olamaz. Yine ileri bir tarihe gün atıldı. Bu davadan da elimize hiç bir şey geçmeden çıktık. Adalet yerini elbet bulacaktır ama biz bu sürecin daha hızlı olmasını isterdik. “ dedi.

Cevat’ın annesi ise; “ Mahkemede çocukların direğe asılarak direğin düştüğünü öne sürüyorlar ama böyle bir şey yok.  Artık hak yerini bulsun.” derken Cevat Can’ın dedesi Cevat Dikmen de;

“Bu 6. Duruşmamız. Herkes birbirine suç atıyor. Ben Ünyespor’dan emekliyim ve futbolu bilen bir insanım. Bir kale direği 50 kişide asılsa düşmez. 2.5 metrelik bir direği 6 yaşındaki bir çocuk asılarak düşüremez. Bu ihmalkarlığa sebep olanlar resmen birbirlerinin üzerine atarak kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. Suçlarını asla kabul etmiyorlar. 1 yıldır bir defa ziyarete gelmediler.” şeklinde açıklama yaptı.

6.Duruşma olurken Ünye belediyesinden ve sorumlu Başkan Yardımcısından konuyla alakalı herhangi bir açıklamanın da gelmemesi aileyi daha çok üzüyor.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-