eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKANIN GAFINA HEMŞEHRİLERİNDEN TEPKİ

BAŞKANIN GAFINA HEMŞEHRİLERİNDEN TEPKİ
12 Haziran 2016 - 14:12

GGG

Ünye Belediyesinin her yıl olduğu gibi  “Mahalle İftarları” programları bu yıl da devam ediyor

Açık hava iftarlarının ilki Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın doğduğu büyüdüğü Pelitliyatak mahallesinde gerçekleştirildi.Belediye Başkanının mahallesi olması nedeni ile vatandaşların yoğun katılımın olması beklenen iftar programı  fiyasko ile sonuçlandı.

Belediyenin 600 kişilik iftar programına ilginin az olduğu görülürken , iftar açanların sayısı 200 -250 kişi civarında olduğu gözlemlendi.

İftar öncesinde Belediye Başkanının konuşmasına vatandaşların ilgisiz kalması ve davete katılımın az olması  moralleri bozdu. Birde Başkan Ahmet Çamyar’ın  ”Pelitliyatak’a yaz henüz gelememiş,biraz önce kabanımı istedim.Yaklaşık buranın yüksekliği 1000 metre,ovit dağına kar yağmış  biraz daha soğuk olursa buraya da yağacak gibi duruyor”demesi,zaten soğuk olan Pelitliyatak’ta buz gibi hava esmesine sebep oldu…

Başkan Çamyar’ın bu gafına halktan tepki geçikmedi.Başkanın konuşmasını alkışlamayan mahalleli ”Civciv yumurtadan çıkmış da kabuğunu beğenmemiş”.Sanki buralara ilk kez geliyor insan doğduğu büyüdüğü yeri,eşini dostunu unutur ve bu kadar hakir görür mü diye sitem ettiler.

İftarda Kur’an-ı Kerim ,ilahiler okundu, dualar edildi,oruçlar açıldı ve  program son buldu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-