eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN YALÇIN ”HİJYENE DİKKAT EDİLMELİ”

BAŞKAN YALÇIN ”HİJYENE DİKKAT EDİLMELİ”
13 Haziran 2016 - 3:41

GGG

Ünye Belediyesinin organize ettiği hayırsever vatandaşların katkıları ile gerçekleşen iftar sofrasının,mutfak bölümünün içler açısı durumunu yerinde tespit ederek yayınladığımız haberin ardından toplumun her kesiminden tepkiler gelmeye başladı.Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı Başkanı Ali Yalçın konu ile alakalı gazetemize açıklamalarda bulunarak tepkisini dile getirdi.

Başkan Yalçın ,”Ramazan bizlere yardımlaşmayı, bununla beraber herkesin birbirini en sağlıklı şekilde görüp, kollayıp, gözetip, muhabbetle kucaklaşmasını sağlayan manevi iklimimizin en önemli ayıdır.

Ramazan ayının önemli etkinliği ise iftar çadırlarıdır.Önceleri, İşlerinin yoğunluğu nedeniyle veya yolcu olup da evlerine yetişemeyenler için kurulan iftar çadırları,  günümüzde artık gelenek halini alarak Türkiye’nin her tarafında açılmaktadır. Önemli olan bu çadırları siyasi amaçlar uğruna şov malzemesi yapılmaması işte o zaman hayır işlenen yer olmaktan çıkmış olur. Ramazan ayında  iftar çadırı açılması geleneği her sene olduğu gibi Ünyeli hayır   severlerin katkıları ile ÜNYE Belediyesinin önderliğinde Ünye’mizde de açılmıştır. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Bir konuda Sorumluları uyarmak isterim. YEMEK  hazırlanan ortamın hijyen olup olmadığına dikkat edilmelidir. Şu anda yemek yapılan alanda tezgah fayanslarının bir kısmı dökülmüş vaziyettedir. Bu alanda başka olumsuzluklarda var ise acilen bu alanların düzeltilmesi gerekmektedir. Sayın Başkan yemek yapılan alanı yetkililere denetlendirmenizi öneririm.

Burada gelişecek bir olumsuzluk bu güzel dayanışmaya gölge düşürebilir. Sizleri hijyen ve temizlik konusunda duyarlı olmaya davet ediyor, bu vesileyle, Tüm Halkımıza, haksızlıktan, hukuksuzluktan haramdan, yalandan, riyadan ve kibirden uzak, yardımlaşmayı, dayanışmayı, paylaşmayı, birliği ve kardeşliği pekiştiren bir RAMAZAN ayı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-