eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Mustafa Reşit Akçay Ünyeli Spor Severlerle Buluştu

Mustafa Reşit Akçay Ünyeli Spor Severlerle Buluştu
13 Haziran 2016 - 3:14

1006201602ufkOsmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Ünye Futbol Kulübü’nün düzenlediği “Günümüz Futbolu ve Alt Yapı Eğitimi” konulu söyleşide Ünyeli sporseverlerle bir araya geldi.

 

Futbolda alt yapı çalışmalarıyla gündemdeki yerini koruyan Ünye Futbol Kulübü “Sporcu Sağlığı ve Beslenme”, “Futbolda Hakem, Sporcu İletişimi ve Etkileşimi” konulu seminerleri sonrası gazeteci, seyyah, yazar Harun Çelik’i okurlarıyla buluşturduğu imza gününün ardından Cuma günü, “Günümüz Futbolu ve Alt Yapı Eğitimi” konulu söyleşide Osmanlıspor’un başarılı Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ile Spor Yazarı, Editör Emre Vural’ı Ünyeli sporseverlerle bir araya getirdi.

Ünye Sanayi ve Ticaret Odası Konferans Salonu’nda Cuma günü saat 17.30’da başlayan söyleşinin sürpriz konuğu ise gazeteci, seyyah, yazar Harun Çelik oldu. “Günümüz Futbolu ve Alt Yapı Eğitimi” konulu söyleşide başarılı teknik adam Mustafa Reşit Akçay ile sevilen spor yazarı Emre Vural ve yazar Harun Çelik sporseverlere hitap ettiler. Ünye Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Muhammet Kışla’nın açılış konuşması ile başlayan söyleşide ilk sözü spor yazarı Emre Vural aldı ve salonu dolduran Ünyelilerle bir süre sohbet etti. İlgiyle ve dikkatle izlenen söyleşide yazar Harun Çelik 1 hafta aradan sonra Ünyelilerle ikinci buluşmasında yine etkili anlatımı ile salondakilere güzel dakikalar yaşattı. Söyleşide beklenen sözü alan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, bir saati aşan süre söyleşisinde Karadeniz insanına has düşünceleriyle ülke futbolu ve alt yapı çalışmalarıyla ilgili uzun uzun sohbette bulundu. Söyleşinin son bölümünde salondaki sporseverlerin sorularını cevaplandıran Mustafa Reşit Akçay, programın bitimiyle birlikte salondakilerle hatıra fotoğrafları çektirdi.

İftar programında Ünye Futbol Kulübü yönetim kurulu ile birlikte yemek yiyen Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, daha sonra Ünye Trabzonsporlular Derneği’ni ziyaret etti. Burada da bir hayli ilgi gören başarılı teknik adam gecenin ilerleyen saatinde tekrar Trabzon’a hareket etti.

Ünye Ticaret Borsası Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşiye seyyah, gazeteci, yazar Harun Çelik,Trabzonspor Divan Heyeti Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Kılıç, Ordu İl Futbol Temsilcisi Hasan Vayni, Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Abdullah Sarı, Ünye Trabzonsporlular Derneği Başkanı Dr.Cevdet Birinci, Ordu Esnafspor Kulübü Başkanı Aziz Tokat, Osmanlıspor Menajeri Serkan Ünver, Ünye Çınarlıkspor Kulübü Başkanı Murat Karaman,Genel Kaptan Murat Ferhat Hiraoğlu, antrenörler, beden eğitimi öğretmenleri, Ünye Futbol Kulübü yönetim kurulu, teknik ekibi, futbolcuları ve aileleri de katıldı.

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk yaptığı açıklamada; “Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür eder, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon oldukça başarılı bir sezonu geride bırakarak Avrupa Kupaları’na katılmaya hak kazanan Osmanlıspor’un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay’ı tekrar tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” şeklinde konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P