eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÇALIŞKAN MÜDÜR İŞ BAŞINDA

ÇALIŞKAN MÜDÜR İŞ BAŞINDA
15 Haziran 2016 - 9:59

GGGD

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığımızın spor merkezleri yaz spor okulları projesi kapsamında Ünye’de ücretsiz yaz okulları sporu başlattı. Bu kapsamda çalışmalar yürüten ve kurulan stantta bizzat vatandaşlarla ilgilenen başarılı  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kuyumcu, ”29 Haziranda Fatsa’da yaz spor okulları açılış töreninden sonra faaliyetlerimiz başlayacak.Yaz spor okullarımızda çeşitli branşlarda antrenörlerimiz  faaliyetler yapacaklar. Bu kapsamda okullarımızda gerekli tanıtımlar yapıldı. Sonrasında Ramazan etkinlikleri kapsamında stantlarda yaz spor okullarımızın tanıtımını sürdürmeye karar verdik ve tanıtım standı açtık. Stant gayet verimli geçiyor,burada vatandaşlarımıza bilgiler veriyor, akabinde formlarını verip çalışma saatleri içerisinde kayıt olmaları için İlçe Spor Müdürlüğüne gelmelerini rica ediyoruz.

Wushu, güreş, masa tenisi, voleybol, basketbol, futbol, bilek güreşi, judo, geleneksel spor dalları içerisinde bulunan ve bu sene ilkini yapacağımız rahman at yarışı olmak üzere çeşitli branşlarda projemizi gerçekleştireceğiz. Yaz spor okulları 29 Haziranda başlayıp okullar açılana kadar devam edecek.Geleceğimizin mimarı olacak gençleri yaz okullarına davet ediyoruz.

Bu tanıtımları gerçekleştirmemize büyük rolü olan ve bizden desteklerini esirgemeyen Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’de ayriyeten teşekkür ederiz dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P