eskort samsun

ÜNYENETHABER

Reis Spor Kulübünde Yaz Spor Okulları Heyecanı

Reis Spor Kulübünde Yaz Spor Okulları Heyecanı
13 Haziran 2016 - 11:48

IMG_7790

Ünye’de her yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda çocuğun spor yapacağı yaz spor okulları başlıyor. Okulların kapanmasıyla birlikte merakla beklenen yaz spor okulları 17 Haziran’da okulların kapanmasının ardından antrenmanlarını başlatacak.

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde Ünye’de gerçekleşecek yaz spor okullarında teakwondo ve kickbox alanında hizmet verecek olan Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan açıklama yaptı.

Arslan konuşmasında şunları kaydetti.

“Türkiye genelindeki  Gençlik Hizmetleri  Ve Spor Bakanlığının yürüttüğü yaz spor okulları projesi kapsamında, Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı olarak bizde reis spor kulübü adı altında 3 aylık ücretsiz tekwondo kurslarımı başlattık. Biz reis spor kulübü olarak 26 yıldır hizmet vermekteyiz. Kulübümüzün çevre ilçelerde şubesi de var. Toplam olarak profösyonel 250 sporcu ile çalışıyoruz. Tekwondo haricinde kickbox eğitimide vereceğiz. Antrenörlerimiz aynı zamanda milli sporculardır. Biz Reis Spor Kulübü olarak velilerimizi yaz aylarında spora davet ediyoruz. Tekwondo beden ve ruh gelişimine katkısı olan her yaştaki insanın yapabileceği bir spordur. Müracaatlarımız başladı ve ilerleyen günlerde antrenmanlar başlayacak. Salonlarımız çok fazla büyüklükte olmadığı için kayıtlarımız 50 kişi ile sınırlıdır. Bu kapsamda bize desteklerini esirgemeyen İlçe Spor Müdürümüz Aydın Kuyumcuya teşekkür ediyoruz.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-