eskort samsun

ÜNYENETHABER

CERRAHOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR MESAJI

CERRAHOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR MESAJI
14 Haziran 2016 - 10:53

13124715_10154168786969704_8433040214944097017_n

Ünye Kent Konseyi eski Başkanı İbrahim CERRAHOĞLU hafta sonu yapılan olağan kurulla Başkanlığa seçilen Ayşe Yalın ve yeni yönetimi kutlama mesajı yayınladı.Önceki dönem kent konseyi Başkanlığı yapan Cerrahoğlu yaptığı açıklamada yeni ekibin layıkı ile görevi yerine getireceğini belirterek,görev süreci boyunca desteklerini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a teşekkür mesajı  yayınladı.

Ünye Belediyesinin girişimleriyle Ordu Büyükşehirde ilk olarak Ünyemiz de Kent Konseyi kuruldu. Yapılan ilk kongrede delegelerimizin büyük bir çoğunluğu şahsıma ve yürütme kurulu üyesi arkadaşlarıma destek vererek bizlere Ünye Kent Konseyinin ilk yöneticileri olma gururunu yaşattı. Göreve başladığımızdan bu güne kadar elimizden geldiğince faydalı işler yapma gayreti içerisinde olduk. Ancak işlerim dolayısıyla yurt dışında olmam münasebetiyle üyelerimizin büyük bir teveccühle bize vermiş oldukları bu görevi devam ettiremedim.

Yürütme kurulunda bulunan her arkadaşımız Ünye Kent Konseyine başkanlık yapabilecek donanım ve bilgi birikimine sahiptir. Sonuç olarak yürütme kurulu listemde bulunma nezaketi göstererek beni son derece onurlandıran Sevgili Ayşe Yalın hanımefendi üyelerimizin oybirliğiyle Ünye Kent Konseyi Başkanlığına seçilmiştir. Tüm kalbimle inanıyorum ki bu seçim Ünye ve bölgemiz için büyük bir kazançtır. Yeni oluşan Yürütme Kurulu üyelerimizle İlçemiz ve bölgemiz için çok değerli hizmetler üreteceğine tüm kalbimle inanıyorum. Bu itibarla beraber görev yapmaktan son derece onur ve gurur duyduğum hepsi birbirinden değerli Yürütme Kurulu Üyelerim Prof.Dr. Ayşe YALIN, Doç.Dr. Ahmet FİDAN, Ersoy SAĞLAM, Yaşar KARADUMAN, Yaşar ARGAN, Muhittin OCAK, Selma HASDEMİR, Aynur TAN, Osman SARIKAHRAMAN, Tamer UYSAL, Neşe TİYALOĞLU, Adnan SOBİ, Davut ŞİŞMAN, Erhan AYDIN, Genel Sekreterimiz Saadet GÜLER ve Konseyimizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ÇAMYAR ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ beyefendiye sonsuz şükranlarımı sunuyor, yeni dönemimde Ünye Kent Konseyine üstün başarılar diliyorum.

Selam ve saygılarımla Mimar İbrahim CERRAHOĞLU

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-