eskort samsun

ÜNYENETHABER

ANAFARTA İLKOKULUNDAN ÖRNEK PROJE

ANAFARTA İLKOKULUNDAN ÖRNEK PROJE
16 Haziran 2016 - 2:54

aaa

Anafarta İlokulu 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerinin yürütmüş olduğu “Yardımlaşma İnsan Olmanın Gereğidir” projesi ile ilgili olarak yapılan çalışmaları hakkında okul müdür yardımcısı açıklamalarda bulundu.

Anafarta İlkokulu Müdür Yardımcısı Sema GÜL yaptığı açıklamada şunları söyledi,

“Yardımlaşmanın İnsan Olmanın Bir Gereğidir”

Yardımlaşma insan olmanın gereğidir diyerek çıktık yola..   50 öğrenci  giydirip 1 köy   okul kütüphanesine 500 kitapla destek olduk .Lösev yararına yapmış olduğumuz kermesle Anafarta ilkokulu 3.ve 4. Sınıf öğrencilerimizin yanı sıra  5. Sınıf öğrencimizin de katkılarıyla LÖSEV e 1.300tl lik bir bağış gönderdik .

“Yardımlaşma İnsan Olmanın Gereğidir” adlı projemizi ekim ayından itibaren başlatmış olup her ay öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla belirli sayıda ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında bulunduk

İlk olarak kendi okulumuzdan başlayarak 19 öğrenciye giyim , kışlık bot -mont yardımı yaptık.Daha sonrasında  Şehit Hüseyin Başaran ilk/orta okulundan 6 öğrenciye,Yaşar Gazioğlu ilk/orta okulunda 10 öğrenciye, Fehmi Cerrahoğlu ilk/orta okulundan 6 öğrenciye,Fatih ilk/orta okulunda 4 öğrenciye ,Erenyurt ilk/orta okulundan  5 öğrenciye giyim yardımı yaptık.

Projemizin son ayında yapmayı planladığımız bir  köy okuluna  gezi faaliyetini de  şehit İsmail Ustaoğlu ilk/orta okuluna  yaparak   yeni kurdukları okul kütüphanelerine 500 kitapla katkıda bulunduk.Ardından yapılan  piknikle ve oynanan çocuk oyunlarıyla iki okul öğrencileri arasında gönül köprüsü kurduk.

Amacı öğrencilerimizin  çevrede ekonomik yetersizlikler yaşayan diğer öğrenci arkadaşlarının ihtiyaçlarının karşılanmasında  yardımcı olarak  Yardımlaşmanın İnsan Olmanın Bir Gereği olduğunun farkına varması olan projemiz yapılan bu yardımlar ve kurulan gönül köprüleriyle amacına ulaşmış olup katkılarından dolayı tüm öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür eder birlikte  daha nice güzel işlerde bir araya gelmeyi temenni ederim dedi….

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-