eskort samsun

ÜNYENETHABER

Mustafa Erdoğan; “Hazır Giyim Üretimi Eğitimleri”Düzenlenecek

Mustafa Erdoğan; “Hazır Giyim Üretimi Eğitimleri”Düzenlenecek
17 Haziran 2016 - 4:49

bn

Çalışmak ve aile bütçesine katkı sağlamak isteyen kadınlar için yeni bir mesleki eğitim imkanı başlayacağının müjdesini veren Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan, “Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen “Hazır Giyim Sektöründe Kadınlara Yönelik Eğitim Ve Girişimcilik Operasyonu ( GATE)” çerçevesinde 19 Eylük 2016- 31 Mart 2017 tarihleri arasında “Kadınlara Yönelik Uygulamalı Hazır Giyim Üretimi Eğitimi” düzenlenecektir.” diyerek ayrıntılı bilgi verdi.

“Bu eğitimlerden faydalanmak içi 18 yaşından büyük, 40 yaşından gün almamış olmak, okuma yazma bilmek ve şuanda kayıtlı herhangibir işte çalışmıyor olmak gerekmektedir.

19 Eylül 2016-31 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan eğitimler Fatsa Meslek Yüksekokulunda 65 gün boyunca hafta içi her gün 7 saat olarak düzenlenecek olup devamı mecburidir.

Kursiyerler ücretsiz olarak eğitim merkezine taşınacaktır.

Dersler; Hazır giyim üretimi, kalıp tasarımı ve moda tasarımıdır.

Eğitime katılacak kursiyer bayanların çocukları için, eğitimin verildiği merkezlerde çocuk bakım hizmeti sağlanacaktır, ayrıca kursiyerler günlük 30 TL proje tarafından ödeme yapılacaktır.

Eğitime katılmak isteyenler başvuru formlarını İŞKUR Ünye Hizmet Merkezi, Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Merkezi Giresun’da bulunan proje ofisinden temin edebilirler.

Son başvuru tarihi 30 Haziran 2016’dır.

Eğitime katılmak üzere başvuru kayıt formunu 30 Haziran 2016 tarihine kadar doldurmuş adaylar 5 Temmuz-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek görüşmelere ve değerlendirmelere davet edileceklerdir.

Komitenin yapacağı değerlendirmeler sonucunda eğitime katılacak 150 kişi belirlenecektir.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-