eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

CEM İDDAAYA RAKİP DAYANMIYOR

CEM İDDAAYA RAKİP DAYANMIYOR
17 Haziran 2016 - 7:18

13418769_10206900407254088_80714530413982446_n

Ünye’de süren Ramazan Şenliklerinin en gözde organizasyonlarından olan ve 5.si düzenlenen Plaj Futbolu Kum Turnuvası tüm hızıyla sürüyor. 8 takımın mücadele ettiği turnuvada en iddialı takımlarından Cem İddaa göze hoş gelen gollü futboluyla diğer takımlara fark atmaya devam ediyor.

Cem iddaa  kadrosunda  Sertaç _ Fevzi _ Arcan-_Oktay -_Aytaç _Önder _Hakan _Hakan Gümüş _Kudret -Yunus -_ Samet _Taner Cındık gibi güçlü ve deneyimli oyuncuları bulunduruyor.

ŞUANA KADAR ALINAN SONUÇLAR

çınar fc_1 cemiddaa_11;

kaygılar otel_2 cemidda_7;

özkan insaat_2 cemiddaa_9

oral iddaa-2 cemiddaa-5

Cem Özdemir Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Önemli olan yenmek veya yenilmek değil. Herhangi bir sakatlığın olmadığı, güzel bir mücadelenin olduğu centilmence geçen müsabakaların olması. Bizlere destek veren tüm sporseverlere teşekkür ederiz. Tüm turnuva takımlarına başarılar dileriz dedi

Takım kaptanlığını Oktay Alemdar oğlunun yaptığı Cem iddaa adına konuştu. ”Maçlarımızı göze hoş gelen ve seyirciye zevk verecek ,centilmence futbol ile sürdürme gayretindeyiz. Turnuvada şu ana kadar oynadığımız müsabakalar aldığımız farklı sonuçlar ve takımımızın tecrübesi bizi favoriler arasına soktu.Takım arkadaşlarımız kum sahada oynamaya alışkın ve yetenekli sporcular,kulüp başkanı Cem Özdemir’inde desteği ile emin adımlarla turnuvada şampiyonluğa yürüyoruz.Takım arkadaşlarıma ve diğer takım arkadaşlarımıza sakatlıksız bir turnuva diliyor,halkımızı maçlarımızı izlemeye davet ediyoruz”dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P