eskort samsun

ÜNYENETHABER

Büyükşehir Dur Durak Bilmiyor, Ünye Belediyesi Uyuyor

Büyükşehir Dur Durak Bilmiyor, Ünye Belediyesi Uyuyor
27 Haziran 2016 - 3:19
ENVER YILMAZ’DAN NEDİM TÜRKMEN’E SERT TEPKİ ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ENVER YILMAZ: “ORDUSPOR’A HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERDİM” “BEN ORDUSPOR YÖNETİCİSİ DEĞİLİM, ŞEHRİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIYIM. BELEDİYE BAİki yıl önce Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz,Ordu’yu örnek şehir yapma seferberliği başlatan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın, bugün gelinen kısa zaman diliminde başta Ünye olmak üzere Ordu’nun tamamının kaderini değiştirmeyi başardığını görüyoruz. Makamda oturan değil halkın içinde olan,skandalları ile değil,verdiği sözleri yerine getiren ,Ordu’yu ve Ünye’yi hizmet yağmuru tutan bir başkan portresi çizen Yılmaz,Büyükşehir’le Ordu’ya tarihinin en büyük yatırımlarını yaptı.Başkan Yılmaz,Ünye’ninde hizmet kervanından en büyük payı almasını sağladı.
 115 FARKLI NOKTADA EKİPLERİMİZ  
“Ordu’ya ne söz verdiysek yerine getireceğiz diyen Başkan Yılmaz, daha çok çalışacağız. İlçelere gittiğimizde görüyoruz ki bazı konular kağıt üzerinde durduğu gibi durmuyor. Vatandaşımızı dinliyor, onlarla sohbet ediyoruz. Özellikle şundan mutluluk duyuyoruz. Şükürler olsun ki Ordu’nun ve Ünye’nin her noktası şantiyeye dönüştü. Bugün itibarıyla 115 noktada ekiplerimiz, geleceğin Ordu’sunu inşa ediyor ,halkımıza verdiğimiz sözleri tutuyoruz” diye konuştu
ÜNYE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK”
Ünye’nin hükümet desteğini de arkasına alarak bu dönem altın çağını yaşayacağını ifade eden ve verilen taahhütlerin takipçisiyiz diyen Başkan Enver Yılmaz, “Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nde sorun giderildi. Büyükşehir Belediyemiz yeri belirledi ve Belediyemizin katkılarıyla zemin etüd çalışmaları yapılıyor. Sonra da inşallah Ünye OSB’yi, kamulaştırma kaynağını hükümetimiz oluşturduktan sonra hızlı bir şekilde başlayıp bitireceğiz” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Ordu’nun prestij projelerinden olan Ünye Limanı’nda yerel yönetim olarak yapılacak bir işin kalmadığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Ünye Limanı ile ilgili ciddi bir kaynak oluşturulması gerekiyor, projenin fizibilite raporu çıktıktan sonra gelecek yıl ve ondan sonraki süreçte gereken desteği Başbakan Yardımcımız ve milletvekillerimizden bekliyoruz” dedi.
“ÇAMLIK PROJESİ MARKA OLACAK
Çamlık Projesi’nde Haziran ayı sonunda ihaleye çıkılacağının müjdesini veren Başkan Enver Yılmaz, “İnşallah Çamlık, bütün Ünyeli hemşehrilerimizin dinlenme mekânı olacak. Ünye’nin sembol yerlerinden biri olacak” diye konuştu.
CADDELER MAKYAJLANIYOR
Ünye’de 180 adet binada, ilçenin mimari yapısıyla örtüşecek şekilde, 1 yıl gibi kısa bir sürede cephe giydirmesi yapılacağını belirten Başkan Yılmaz, “İlçemizin görselini Ünyelilerimize yakışır bir hizmet olarak sunmuş olacağız. Ünye, yapılan tüm hizmetlere layıktır.
 Büyük Camii’nin önündeki projenin bittiğini ve ihaleye çıkılacağını belirten Başkan Enver Yılmaz, “Niksar Caddesi’ni asfaltladık. Hükümet Caddesi’ni asfaltladık ve kaldırımını yaptık. Saray Caddesi’nin 7 km’sini asfaltlayıp kanalizasyonu, elektriği, doğal gazı yerin altına aldık dedi.
VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Ünye’de gözle görülür çalışmaların olduğunu ve bu hizmetlerin devam etmesini beklediklerini belirten vatandaşlar,tabiki bu çalışmalar neticesinde sıkıntılarımız oluyor, olmuyor dersek yalan söyleriz.Ünye’nin çehresi ve kaderi yeniden çizilirken biz halk olarak biraz daha sabırlı olmalıyız bunun farkındayız ,gelinen son nokta ve çalışmalar umut vaad edici.Biz istiyoruz ki sandıkta seçtiğimiz insanlar görevleri süresinde kente,tarihe ve gönüllere kalıcı izler bırakmalı bu yönde çalışılmalı dediler.
Vatandaş olarak görüyoruz ki bir yanda  her yeri şantiyeye çevirmiş bir ekip ,bir başkan ,bir Ak partili belediye,diğer tarafta sadece sanal takılan,adı skandallara karışan,bol bol reklam yapan, başkalarının yaptığı hizmetlerin üzerine oturan ve halkı karşısına alan  bir ekip ,bir başkan ,bir Ak partili belediye.
Bizler oylarımızı birlik beraberlik içinde olalım,güçlü olalım ,hizmetleri alalım diye verdik.Ama maalesef Aynı partili iki belediyede olsa biri yapıyor diğeri cepten yiyor bunu gördük.Yoksa yerel yönetimiz de büyükşehirin hizmet kervanına katılsa Ünye uçar ,ama gelin görün ki toz duman içinde kalan cadde ve sokakları bile sulayamayacak kadar aciz yöneticilerimiz var dediler.
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-