eskort samsun

ÜNYENETHABER

Çatalpınar Ordulular Mahallesi iftarda Buluştu 

Çatalpınar Ordulular Mahallesi iftarda Buluştu 
30 Haziran 2016 - 1:51

 13524406_1192189607479550_8572355194786594945_n
     Bu yıl ikincisi düzenlenen Çatalpınar Ordulular iftar daveti çevre mahallelerden katılan misafirlerle birlikte neşe ve coşku içerisinde gerçekleştirildi. 
 
     Cami temsil heyetinden Sebahattin ŞİMŞİT ve Ali Osman ALTUNTAŞ’ ın öncülüğünü yaptığı, mahalle halkının sonsuz destek sunduğu ve artık geleneksel hale gelen camii yanında tüm mahalle halkının buluşmasıyla gerçekleştirilen, ve herkesin elinden geldiği kadar maddi ve manevi desteği ile organize edilen iftar daveti, mahallede tüm yüzlerin güldüğü bir bayram havası yaşanmasına vesile oldu. 
 
     İftar Programına katılan misafirlere hitaben bir konuşma yapan Çatalpınar Ordulular Camii imam hatibi Ayhan Şengül, ‘’Uzaktan ve yakından davetimize katılan tüm misafirlerimize mahalle halkımız adına hoş geldiniz diyorum. Allah c.c birliğimizi ve dirliğimizi muhafaza buyursun. Bu millet gerektiğinde el birliği ile neler yapabileceğini geçmişte göstermiştir, ve yine gerektiğinde göstermeye devam edecektir. İşte bu iftar daveti birliğin ve beraberliğin nasıl bir güzelliğe ve berekete sebep olduğunun bir göstergesidir. Rabbim ümmetin arasına fesat sokmak isteyenlere, şu veya bu sebeple kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışanlara, ikilik çıkarmaya çalışanlara fırsat vermesin. Amin.’’ diyerek duygularını dile getirdi. Çevre mahallelerden davete katılan birbirinden kıymetli hocaların okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin ardından yapılan dua ile program son buldu. 
 
     Programa Çatalpınar Mahallesi Muhtarı Cemil BAYOĞLU, Çatalpınar Mahallesi Merkez Camii İmam hatibi Mehmet UYGUN, Güzel Kale Mahallesi Camii İmam Hatibi Faruk ATEŞ, Nadırlı Mahallesi Camii İmam hatibi Mehmet ÇAKIR, İnkur Fatih Mahallesi Camii İmam Hatibi Aydın ÇAMYAR ve misafirler katıldı. 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-