eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yeni Türkiyeden Manzaralar

Yeni Türkiyeden Manzaralar
30 Haziran 2016 - 14:24

unye-de-mhp-teskilati-feshedildi

Ünye Mhpn İlçe Başkanı Ayhan Ayyıldız, son günlerde yaşanan terör olayları ve bombalı saldırıları kınayarak gazetemize aşağıdaki açıklamaları yaptı.

Ayyıldız; “Üzülerek belirtmek isterim ki Türkiye kan revan içindedir ve genişleyen terör girdabı her gün biraz daha ülkemizi içine çekmektedir.Bu canilerde Allah korkusu yoktur,Allah inancından ise eser yoktur.Türkiye tüm terör örgütlerinin operasyon sahasına dönmüştür iyimser beklentiler vurgun yemiş gibidir ve insanımız bezgin kaygılı ve gelecekten ümitsizdir.

İstikrar masallarının boyası hepten dökülmüş yalancıların gerçek yüzü deşifre olmuş foyası ortaya çıkmıştır. İstanbul’da son yılların en ağır facialarından birisi yaşanmıştır yer,zaman ve hedef itibariyle düşündüğümüzde terörizmin Türkiye’ye çok ağır darbe vurmayı planladığı güçlü bir ihtimaldir.Elinde silah belinde bomba bulunan teröristler dış hatlar terminalini kan gölüne çevirmişlerdir.Dikkat ediniz ülkemizin dış dünyaya açılan penceresi kırılmak,uluslararası seyahatlerin giriş çıkış kapısı örtülmek istenmiştir.

İstanbul’da yapılan terör saldırısı insanlık suçudur.Aynı şekilde hiçbir vicdan sahibinin onay vermeyeceği bir katliam türüdür.Atatürk Havalimanında gözü dönmüş katiller hunhar saldırısı sonucunda 10 u yabancı ülke vatandaşı olmak üzere 42 kişi hayatını kaybetmiş 239 kişide yaralanmıştır.

Hala 130 yaralının tedavisi sürmektedir.Karşımızda hepimizi kahreden yüreklerimizi kavuran devasa kayıp ve yıkım tablosu vardır.Bir kez daha terör saldırısı sonucunda ebediyete göçen kardeşlerimize Allah tan rahmet acılı ailelerine,Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-