eskort samsun

ÜNYENETHABER

GEZİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

GEZİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER
08 Temmuz 2016 - 3:36

vedvdv

İlim ve Fikir Gönüllüleri derneği ile Ünye din adamları derneği başkanı ve Merkez Büyük cami din görevlisi Orhan Güler’in geçen Ramazan ayında başlattığı ”Gençlerimiz Değerlerimiz”projesinin bu yıl 2.si yapıldı.Proje dahilinde 5 vakit camiye namaz kılmaya gelen gençleri ödüllendirme adına geziye çıkaran Orhan Güler , konuyla alakalı gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Güler,Gençlerimiz değerlerimizdir projesinin bu yıl 2.sini düzenledik. 15 ila 25 yaş arası kız erkek ayrımı olmadan Ramazan boyunca Merkez Büyük camine 5 vakit namaz kılmaya gelen gençlerimize ödül olarak gezi düzenledik. Bunun sonucunda 4 gün sürecek olan gezimiz Bursa, Çanakkale ve İstanbul İllerini ziyaret ederek gerçekleşecek.

Proje kapsamında gençlerimiz düzenli olarak camiye geldiler namazlarını kıldılar ,sadece namaz kılmakla yetinmediler.Biz elimizden geldiğince güzel ahlak, edep öğrettik ve toplu namazlar kıldırdık.Ve sonunda gençler bu geziyi hakkettiler ,bayramın 3. Günü yani bugün yola çıkıyoruz. Pazartesi sabahı Allah’ın izni ile kimsenin burnu bile kanamadan burada olmayı düşünüyoruz.

Bu gezilerimizi ilerleyen yıllarda inşallah devam ettirmeyi düşünüyoruz. Ünye’nin büyükleri bize maddi ve manevi büyük destekler verdiler. Maddi destekleri bir tarafa bizim için manevi destekleri harikaydı.  Bunun yanında bu projeye maddi ve manevi desteklerde bulunan herkese teşekkür ederiz . Sayelerinde dolu dolu güzel bir Ramazan geçirdik DEDİ.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-