eskort samsun

ÜNYENETHABER

VATANDAŞA KALDIRIMDA YÜRÜYECEK YER KALMADI

VATANDAŞA KALDIRIMDA YÜRÜYECEK YER KALMADI
09 Temmuz 2016 - 13:29

FFFF

Ordu Belediyesi tarafından yenilen Ünye hükumet caddesi son haliyle beğeni kazanırken ,yenilenmenin ardından  başka sıkıntılarda gün yüzüne çıktı.Vatandaşın kamerasından yansıyan görüntülerde de görüldüğü gibi,yayaların kullanım alanı olan kaldırımlarda araç parkları ve akışı rahatlıkla IMG_8621görülebiliyor.

Görüntüleri ve şikayetlerini gazetemize ulaştıran vatandaşlar konuyla alakalı olarak çalışmalardan ve caddenin yeni dizaynından son derece memnun olduklarını belirttiler. Bazı kişilerin yolu bırakıp kaldırımda caddenin bir ucundan diğerine araçlarıyla geçiş yaptıklarını ve bazı esnafların araçlarını kaldırımlara park ettiklerini söylediler.

ALIŞVERİŞ YAPAMIYORUZ

Bu durum yayalar için çok tehlikeli, kaldırımı  kullanamıyoruz yürümekte güçlük çekiyoruz.Özellikle esnafların park yerlerini işgal etmesi ve her zaman  dolu olan park alanlarından dolayı araçlarımızı park edemiyor ve alış verişimizi yapamıyoruz dediler.

Görüntüler ne modern bir kent anlayışına nede çağımız kültürüne uymuyor ve son derece çirkin görüntüler oluşturuyor.Kaldırımları yayaların rahatlık kullanabilmeleri için yeni düzenlemelerin yapılması, kuralların ve bazı yaptırımların  uygulanmasını yetkililerden istiyoruz dediler.

ESNAFTA YETERSİZ KONTROLDEN ŞİKAYETÇİ

Cadde esnafları ise zabıta ekiplerinin görevini yapmaya davet ettiler.Yetkili arkadaşlar arada bir gelip buraları kontrol ediyorlar ve ceza yazıyorlar.Bu kontrol olayını sürekli yaparlarsa halkımızda kurallara uymak zorunda kalır ve bu düzensizlik oluşmaz dediler.Caddede başıboşluk söz konuşu 2-3 günde bir denetim olursa vatandaşta bu durumu suistimal ediyor,düzen şaşıyor .Bu nedenle vatandaş sağduyulu olmalı ,yetkililerde görevlerini aksatmadan yapmalı dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-