eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE SAHİL YOLUNDA GENCE ÇARPTI VE KAÇTI

ÜNYE SAHİL YOLUNDA GENCE ÇARPTI VE KAÇTI
10 Temmuz 2016 - 2:00

D D

Kaza Ünye Burunucu mahallesi devlet sahil yolu ,Hasanbaba mevkinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz siyah renk otomobil  ,Hasanbaba mevkinde  karşıdan karşıya geçmek isteyen Özcan Gül’e (20) çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan genç yere düşerek yaralandı. Yoldan geçen sürücüler ve yayalar yardıma koşarken, olay 112 Acil Sağlık sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri yerde yatan gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı daha sonra ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle kapanan yolda kısa süreli araç kuyrukları oluşurken, trafik polisleri de yolu tek şeritten verdi.

GÖRGÜ ŞAHİTLERİ ARACI TESPİT ETTİLER

Görgü şahitlerinin gazetemize verdikleri demece göre ,olay anında siyah renk otomobilin aşırı hızlı olduğu ,karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya çarptıktan sonra olay yerinden kaçtığını belirtiler.Olaya karışan aracın az ileride ara sokağa park edildiğini ve kimliği belirsiz 20-25 yaşlarında genç sürücüsünün bir eve girdiğini ,daha sonra polis gelene kadar   park halindeki aracın buradan kaldırıldığını belirttiler.Vatandaşlar özellikle yazın yoğun olan Ünye trafiğinde aşırı hız yapılmaması ve kurallara uyulması yönünde sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğinde birleştiler.

Kazada yayaya vurup kaçan aracı yakalama çalışmaları başlatıldı, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

GÖRGÜ ŞAHİTLERİNCE POLİSE VE GAZETEMİZE İHBARI YAPILAN KAZAYA KARIŞAN ARACIN RESMİ13618072_10208255553859897_1612611661_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-