eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ YENİ SEZON STARTINI VERDİ

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ YENİ SEZON STARTINI VERDİ
11 Temmuz 2016 - 9:12

13663467_10208188710849323_1172937030_oİki yıllık geçmişi ile kısa sürede futbol alt yapı çalışmalarında gözle görülür bir çıkış yakalayan Ünye Futbol Kulübü 2016-2017 futbol sezonu öncesinde mücadele edeceği U-15 ligi için bugünden sahaya indi. Alt yapı teknik sorumlusu Muhammet Türköz idaresinde Cevizdere Spor Tesislerinde U-15 ligine hazırlanan mavi-siyahlı takımın bu ilk çalışmasında Kulüp Başkanı Metin Tamtürk, Sportif Direktör Çağlar Çakır, Basın Sözcüsü Muhammet Kışla antrenmanı birlikte izlediler.

Türköz: “Uzun soluklu bir sezon bizi bekliyor”

Yeni oyuncuların da katılım sağladığı U-15 grubunun ilk antrenmanını gerçekleştiren alt yapı teknik sorumlusu Muhammet Türköz şu açıklamalarda bulundu; “Bugün Ünye Futbol Kulübü U-15 takımı olarak 2016-2017 sezon açılışını yaptık. Uzun soluklu bir sezon bizleri bekliyor. Katıldığımız her yaş gruplarında olduğu gibi U-15 yaş grubunda da futbolun doğrularını sahaya yansıtarak oyuncularımızı futbol anlamında geliştirmeyi, güzel futbol oynamayı ve bunun yanında da U-13 takımımızla yakaladığımız başarıyı tekrarlamayı ve de ötesine geçmeyi hedefliyoruz. Futbol kültürü olarak adından söz ettiren bir takım olmayı istiyoruz. Bu hedefleri gerçekleştirmenin zorluğunun farkındayız. Bu bilinçle hazırlıklarımızı yaptık, planlarımızı saha içi ve saha dışı olmak üzere hazırladık. Bu planlama doğrultusunda Cevizdere Tesislerinde ilk çalışmamızı gerçekleştirdik. Yeni sezonun kulübümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P