eskort samsun

ÜNYENETHABER

REZALET MECLİS TOPLANTISINA İKİ ÇİFT SÖZÜMÜZ VAR …!

REZALET MECLİS TOPLANTISINA İKİ ÇİFT SÖZÜMÜZ VAR …!
14 Temmuz 2016 - 8:07

KAPTAN KÖŞKÜ

FFF

Temmuz ayı Ünye Belediye Meclis toplantısında kişisel menfaatlerle kirlenen siyaset, yok olan otorite, nankörlük ve vefasızlığın acımasızca bir arada yaşandığı trajedinin en iyi örneği yaşandı. Meclis toplantısında gerçekleşen Ak Parti meclis üyeleri arasında ki talihsiz tartışma, atışma ve aşağılamaların aynı siyasi çatı altında iktidar olma mücadelesi veren partililer arasında bir anda kişisel davaya nasıl dönüştüğünün acı göstergesi oldu.

 

VE MECLİS BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAMYAR’A DUR DEDİ….!

 

Meclis Başkanı konumunda olan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a şamar niteliğinde gerçekleşen toplandı Başkan’a duş etkisi yaptı. Makam ve güç hırsı ile geldiği yeri ve siyasi yolda beraber yürüdüğü dava arkadaşlarını unutan bir Başkan’a , Belediye Meclis üyelerinden öyle bir cevap geldi ki, Başkan Çamyar’ın otoritesi ayaklar altına alındı.13620866_1801048093449974_7610032170808756069_n

Öyle ki Başkan Çamyar bir önceki meclis toplantısında gıyabında atıp tuttuğu, ağır ithamlarda bulunduğu Ak parti eski ilçe Başkanı meclis üyesi Mustafa Telcioğlu’nu karşısında bulunca sarf ettiği aşağılayıcı sözler hiçte bulunduğu makama yakışır cinsten değildi. Kendisini o makama gelene kadar adeta sırtında taşıyan, vatandaşın ve esnafın yanına gitmeden ilk kendi giden ve ‘’size başkanınızı getirdim ‘’ diyen, ona ve davasına inanmış bir dava arkadaşına yapılmaması ve söylenmemesi gereken sözler sarf edecek kadar Başkan Çamyar küçüldü ve maskesi düştü.

 

BAŞKAN DENİZ BİTTİ, ARTIK KARA GÖRÜNDÜ …!

 

Sayın Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; göreve geldiğin günden itibaren ne vatandaş, ne esnaf, ne dava arkadaşları, ne de yanında ki dostlarının hiç bir düşüncesi ve isteğini ciddiye almadan, incite incite, kıra kıra ve gerekirse siyasi gücünü kullanarak yanından uzaklaştırdın, kaçırdın. Yaptığın yanlı uygulamalarla toplumu ruhsal çöküntü içine sokarak buhran yaşattın. Sandın ki bu deniz bitmez, kara görünmez herkes bana sürekli itaat eder, benim her dediğim olur . Artık deniz bitti, kara göründü Başkan Çamyar, en büyük merci olan Belediye meclisi bu güne kadar yanlış/doğru her dediğine evet diyen meclis üyeleri sana ARTIK DUR dedi.

 

MECLİS ÜYELERİ BU KARA LEKEYE ALET OLMADI…!

 

Sağ duyulu davranan, parti menfaatlerini kişisel menfaatlerin önünde tutan, vefayı unutmayan, haysiyetli ve onurlu meclis üyeleri senin meclis üyesi Mustafa Telcioğlu’nun ihraç edilmesi isteğini yapılan oylama da kabul etmeyerek,göreve devam etmesi yönünde karar alması, senin artık o Başkanlık koltuğunu bırakman için yeterli bir cevap olmadı mı?

Alınan bu meclis kararı ile Başkan Çamyar tarafından ihracı istenen Mustafa Telcioğlu’nun belediye meclis üyeleri üzerindeki gücü, ağırlığı ve saygınlığının Başkan Çamyar’dan kat kat daha üstün olduğu açıkça kanıtlanmış olmadı mı?

imag5055

Belediye meclisi oylama sonucu aldığı ihracı ret kararı ile belediye meclisinin asıl Başkanı olarak ihracı istenen Mustafa Telcioğlu’nun olduğunu teyit etmedi mi?

 

SON SÖZÜMÜZDE SANA TELCİOĞLU …!

 

SENDE EN AZ ONLAR KADAR SUÇLUSUN SAYIN TELCİOĞLU;

ne kadar dürüst, ne kadar partine ve liderine sadık, hayatını inandığın bu davaya adamış olsan da, hatta geçmiş dönemde başarı ile Ak Parti İlçe Başkanlığı yapsan da, şahsına karşı planlı yapılan bu aşağılama, karalama ve linç edilme işlemini sonuna kadar hak ettin.

 

NEDEN Mİ HAKKETTİN ?

 

Belediye Başkanlığı adaylık sürecinde kimse Ahmet Çamyar’a inanmazken sen ona inandığın, yolunu açtığın, önünde kalkan olduğun için, Ünye’de kapı kapı esnaf ve haneleri ekibinle ziyaret ederek işte size Belediye Başkanınızı getirdim ben ona kefilim diyerek oy istediğin için.

 

Ve senin siyaseten ipini çekmek için her türlü entrika ve kumpası kuran bu şahsiyeti millete öyle ya da böyle musallat ettiğin için.

 

SEN BUNLARI ÇOKTA GÜZEL HAK ETTİN…..

 

Şimdi bu millet gibi sende yan haline,sana sadece sabır diliyorum , bu millet artık sabırla kurtuluş gününü bekliyor.

 

Artık titreyip kendinize gelmenin zamanı geldi de geçti. Bu millet size kentine ve kendilerine hizmet etmeniz için rekor düzeyde oy verdi. Kişisel menfaat ve çıkarlarınız için birbirinizi acımadan linç etmeniz için oy vermedi. Beyler; seçime iki yıldan az bir zaman kaldı. Bir an önce titreyip kendinize geliniz, gelmez iseniz bu millet sizi kendinize getirmeyi çok iyi bilir. Ünye sokaklarında gezemez hale gelirsiniz.

BENDEN SÖYLEMESİ….!

SONRA DEMEDİ DEMEYİN…

 

 CİHAN ÇAKIR
Çakır Medya Genel Yayın Yön.
13260288_10207897072418085_5719836676116409423_n
 
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-