eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜTSO Başkanı Zor “Demokrasi Varsa Güçlü Olarak Var Oluruz”

ÜTSO Başkanı Zor “Demokrasi Varsa Güçlü Olarak Var Oluruz”
19 Temmuz 2016 - 13:44

t

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen başarısız darbe girişiminin ardından  bugün basına açık düzenlemiş olduğu toplantıda terörü kınadı. “Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarın ve muhalefetiyle yek duruş gösterilen birlik ve beraberlik takdire şayandir. “ diyen Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor konuşmasına şöyle devam etti.

“Ünye Ticaret ve Sanayi Odası olarak TOBB’a bağlı bütün oda ve borsalar gibi biz de bugün basın açıklaması yapmayı zaruri gördük.

15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır.

Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece arkadaşlarımızla Cumhuriyet Meydanı’na gelerek ilk anda tavrımızı ortaya koyduk. Bizim gibi pek çok kurum ve kuruluşunda Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda olması sevindiriciydi.

Ülkemiz bütün kurumlarının siyasi partilerimizin sivil toplum temsilcilerinin ve basın mensuplarının demokrasiyi sahiplenmesinde milletimiz mutluluk duymaktadır.

Demokrasi düşmanlarına karşı iktidar ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş takdire ayandır.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere meclis başkanı ve başbakanı dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gazi meclisimizle gurur duyuyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen herkese, başta emniyet görevlilerimize Ünye Ticaret ve Sanayi Odası olarak gönül dolusu teşekkür ediyoruz, onlara minnettarız. Ama en çok darbecilerin silahları karşısında direnen milletimizin azim ve cesaretiyle gurur duyuyoruz.

Bizler gücünü sandıktan, yetkiyi milletten almayan bir idare istemiyoruz.

Ekonomi demokrasi ile gelişir ve güçlenir. Ülkemiz için de demokrasi dışında bir seçenek görmüyoruz.

Ordu içerisinde örgütlenmiş olan terör çetesinin bir an önce ortaya çıkarılıp adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz.

Bu terör örgütü ile çarpışarak şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

Allaha şükürler olsun, bu beladan milletimizin birlikteliği ve Allah’ın yardımıyla güçlenerek çıktık. Artık birbirimizi daha çok sevmeye birlik ve beraberlik içinde olmaya ihtiyacımız vardır. Çünkü milletimizin inanç ve idealleri bunu gerektirmektedir.

İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme ve istihdam sağlama zamanıdır. Geçmişte olduğu gibi bugünde 365 oda ve borsa olarak demokrasiden yana milletimizden ve devletimizden yana olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-