eskort samsun

ÜNYENETHABER

GENERALLERİMİZ

GENERALLERİMİZ
21 Temmuz 2016 - 10:13

RTRT

Vatandaş yazıyor köşesinde, 15 Temmuz Hain darbe girişiminde Ülkeye ve millete yaşatılan vahim olayları başlatan asker ve rütbeliler hakkında yazı kaleme alan Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim Argan  misafir kalem olarak yer alıyor…

İşte misafir yazarımız Kenan Selim Argan’ın yazısı;

GENERALLERİMİZ

Ülkemizde ilk askeri darbenin Albay ların etkin olduğu 1960 yılında yapıldığını, Astsubayların etkin olduğu 1971 muhtırasını ve ardından kısmen emir komuta zinciri içerisinde 1980 darbesinin yapıldığını bilmeyenimiz yoktur.
Sonrasında gelişen post modern darbe olarak adlandırdığımız 28 Şubat 1997 darbesi ve ardından muhtıralar, çeşitli darbe girişimleri takip etmiştir. Devlet arşivlerine yaşanan bu olaylar detaylarıyla kaydedilmiştir.
Günümüzde yaşanan 15 Temmuz askeri darbe girişiminde ise alt kademe subayların sayısını rütbesini belirtmiyorum,100 ün üzerinde General gözaltına alınmıştır. Bu sayınında hızla arttığı da aşikârdır. Hal böyle iken bazı basın yayın organlarının yorumcuları tarafından, efendim bu darbe falan değil kısmı ayaklanmadır, Hatta ve hatta bu olaylar bi amaca ulaşmanın belli parçalarıdır söylemleri dile getirilmektedir. Kendi halkına, Cumhurbaşkanlığına, Meclise, Çeşitli Komutanlık Karargâhlarına, Özel Kuvvetler Komutanlığına bomba atacak, Genel Kurmaya, Mit e, Valiliklere baskın yapacak insanları rehin alacaksınız ve bunun adı darbe girişimi olmayacak öylemi.!
Allah Allahhhh.!İnsan sinirlerine hakim olmakta gerçekten zorluk çekiyor,Tv yi-Pc yi parçalayası geliyor insanın, eminim bir çok vatan sevdalısı kardeşim bu olayla ilgili sinir harbi yaşamaktadır.Rabbim sabır versin diyorum.
Bu kalkışmanın önlenmesi için Polisimizle beraber canını siper eden özellikle belirtmek istiyorum Vatan sevdalısı Kahraman Askerlerimizi alnından öpüyorum, kutluyorum, kucaklıyorum, minnet duyuyorum, onlar Peygamber Ocağımızın gerçek bekçileri, Ülkemizin geleciğimizin teminatıdırlar. Rabbim onları eksik eylemesin diyorum.
Yanlız şu hususu çok merak ediyor ve bir türlü anlam veremiyorum.
Devlet seni son derece modern Harp Okullarında, Harp Akademilerinde okutacak, yemeğini yatağını karşılayacak ve sen General olacaksın. Yine bu millet bu devlet, Emrine binlerce vatan evladı verecek, en az 10000-14000 tl arası maaş alacaksın, En lüx sivil ve resmi araçlar emrine tahsis edilecek, Tarabya sırtında boğaza nazır kendine has dizayn ettirdiğin yüksek güvenlikli konağında oturacaksın, emrine hizmetçiler, kapına bekçiler, eşine şoförler, çocuklarına korumalar verilecek, evlatların en iyi okullarda okuyacak, başta sen ve aile bireylerin sağlık sorunlarınız için sivillerin daha düne kadar giremediği Gata da özel ilgiye tabiye tutulacaksınız, daha yazmadığım onlarca olanaklara sahip olacak kısacası devletimizin tüm imkânlarını en üst seviyede kullanacaksınız ve bunun karşılığı olarak güzelim vatanımıza darbe yapmaya kalkışacaksınız.
Başkomutanımız gece yarısı sizlere seslenerek ‘Askerlerimiz; sizler bizim evlatlarımızsınız. Sizin anne, baba ve kardeşlerinize silah doğrultmanız asla kabul edilemez. Bunu yaptığınız halde bedelini çok ağır ödersiniz kışlalarınıza dönün’ diye emir verecek sizde dakikalar sonra gidecek Yüce Meclisi bombalayacaksınız. Öylemi?
Sizler ülkemizi dış güçlerin ambargosuna sokmaya, oyuncağı haline getirmeye çalıştınız, Türk milletini onlara köle yapmak istediniz. Sizler teröristlerden beter vatan hainisiniz. Soruyorum bu Milletten bu devletten ne istediniz de alamadınız ne istediniz de sahip olamadınız soruyorum, devletimiz hangi imkânlarından sizleri mahrum bıraktı da buna kalkıştınız? İnsanlar sizin yüzünüzden gülmez oldu, konuşmaz oldu, ne istediniz bu güzel cennet vatanımdan nee?Mümin mümine beddua etmez onun için diyorum ki; Rabbim sizleri kahreylesin, cehennemin dibine batırsın, adınız kara topraklara yazılsın inşallah…İdam edileceksiniz idam o bombaladığınız milletin meclisi idam fermanınızı hazırlayacak göreceksiniz siz.
Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin, Şehitlerimize rahmet eylesin, Milletimizin başı sağ olsun diyorum,
Hiçbir siyasi fikir gözetmeksizin,istikbalimiz için Tüm Milletimizi Meydanlarına Demokrasi nöbetlerine destek olmaya davet ediyorum.Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah….

Kenan Selim Argan

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-