eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR KUPAYA KOŞUYOR

ÜNYE 1957 SPOR KUPAYA KOŞUYOR
22 Temmuz 2016 - 1:07

FVFVFU-11 ligi Çeyrek Final karşılaşmasında karşı karşıya geldiği Kirazlimanıspor ile normal süresi 2-2 berabere biten maçı penaltı atışları sonucunda 4-2 kazanarak adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Durugöl Orduspor Tesislerinde Ünye 1957 Spor ile Kirazlimanıspor çeyrek finalde karşı karşıya geldiler. Saat 11.00’de başlayan maça Emir Batuğ Çakır, Çağatay Er, Arda Kapısız, Devran Çakmak, Alperen Dönmez, Muhammed Ali Çamkerten, Mustafa Tuğra Çakır, Arda Özsoy ilk sekizi ile maça başlayan Ünye 1957 Spor normal süresi 2-2 biten maçta sonuca penaltılarla gitti.

İki takımında etkili ataklarıyla başlayan maçta ilk gol Kirazlimanıspor’dan geldi ve Ünye 1957 Spor 1-0 yenik duruma düştü. Maçın ilerleyen dakikalarında maça ortak olmak ve eşitliği sağlamak için mücadele eden Ünye 1957 Spor’un atakları sonuç vermedi ve devreyi 1-0 yenik kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan ve çabuk toparlanan Ünye 1957 Spor Muhammet Çamkerten’in attığı golle 1-1 eşitliği sağladı. Eşitliği sağlayan yeşil-beyazlılar bu moralle atak üstünlüğünü ele geçirmeyi başardı ve yine Muhammet Çamkerten’in golüyle de 2-1 öne geçti. Maçı bırakmayan ve iyi bir tempo yakalayan Kirazlimanıspor gol için geldiği Ünye 1957 Spor kalesinde eşitliği sağladı ve maç 2-2 sona erdi.

Yarı finale kalma mücadelesinde sonucu belirleyecek penaltı atışlarına geçildi ve son derece heyecanlı oldukları gözlenen minik futbolcuların ustaca vuruşlarına sahne olan penaltı atışlarında Kirazlimanıspor kullandığı 4 penaltıdan iki tanesini gole çevirdi iki tanesini de kaçırınca 4 penaltı atışını da gole çeviren Ünye 1957 Spor adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

U-11 Play Of yarı final karşılaşmasında Ünye 1957 Spor yarın (Cuma) saat 11.00’de Fatsaspor karşısında final biletini almak için sahaya çıkacak.

U-12’de Demirspor’a kaybettiler

U-12 ligi Play Of Çeyrek Final karşılaşmasında Demirspor ile karşı karşıya gelen U-12 takımı ise rakibine 3-1 mağlup olunca yarı final kapısından dönmüş oldu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P