eskort samsun

ÜNYENETHABER

Fetö Yapılanmasında Kim Varsa Cezasını Çekecek

Fetö Yapılanmasında Kim Varsa Cezasını Çekecek
22 Temmuz 2016 - 18:53

DERÜnye Ak parti ilçe binasında gerçekleşen buluşmada Ordu Ak Parti Milletvekili Metin Gündoğdu basın açıklamasında bulunarak Demokrasi nöbetimiz Türkiye normalleşene kadar, Başbakanımız “herkes evine gidebilir, rahat olabilirsiniz” diyene kadar devam edecek. Televizyonlardan izlediğiniz gibi Türkiye’nin dört yanında demokrasi nöbetini milletimiz şanla şöhretle tutuyor. Milletimiz bu iradeyle devam ettikçe demokrasi kazanmaya devam edecektir dedi

Milletvekili Gündoğdu Konuşmasına şöyle devam etti.

“Geçtiğimiz hafta bugün herkes normal hayatındaydı ve saat 22:30’dan sonra İstanbul’da köprünün tutulduğu, Ankara’da meclisin üzerinden uçakların uçtuğu helikopterlerin geçtiği, genel kurmayda bir çatışmanın olduğu ve daha sonrasında da bir darbe girişiminin bulunuldu söylenerek ilanlar verildi.

Darbe girişiminin ardından bugün sekizinci gün ve bugünde bütün milletimiz gibi Ünyeli vatandaşlar demokrasinin nöbetinde saf tutmuştur. Bu konuda bütün ilçelerdeki teşkilat Başkanlarımız çok hassas davranarak büyük mücadele verdiler, meydanlardan ayrılmadılar, hepsine teşekkür ediyorum. Bizde darbe girişiminin gerçekleştiği gece buraya geldik. Sabahlara kadar hep beraber meydanda nöbet tuttuk.

Şuanda FETO yapısının son artıklarını da Türkiye’nin kurumlarından çözdüğümüz an, rahata ulaştığımız gün olacaktır. Bu süreçte kurunun yanında yaş da yanabilir ama bu daha dikkatle, daha az sayıya indirilirse milletimiz için oldukça hayırlı olacaktır. Bütün kurumlarımız elinden geldiğince hassas davranıyor.

Bu süreçte endişeye kapılıp bizi arayanlar var. Bizim evladımızda alındı diyenler var. Tüm milletimizin içi rahat olsun, suçu olmayan kimsenin burnu dahi kanamayacak. Türkiye demokrasisine 78 milyon insan inandıysa, aynı insanımız hata yapmayan gözbebeğimiz askerimize güveneceklerdir.

17-24 Aralık tarihleri arasında, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız çıkarak “DARBE VAR DARBE” dedi. Ne bir muhalefetten ses geldi ne başka kesimlerden.

Bu yapının yaptığı hırsızlığın hattı hesabı var mıydı? Bu yapının milletten kurban parası diye topladığı paralarla kaç paralık kurban kesip kesmediği belli değildi. Bursları topladılar ve kaç fakir öğrenci okutuyorsunuz dediğimizde aldığımız cevap hiç yok. Bu yapıda kimin hatası varsa cezasını çekecek.

Biz ülkemizde FETO örgütünün, cunta girişiminin sonuçsuz kalması bu milletin büyük bir zaferidir. Bu saatten sonra bir zafer daha yazmamız lazım. Bunun adı da, fitne ortamından uzak duracağız, asker bizim askerimiz, askerin içerisinde ihanet etmiş olan cuntacı, paralel yapı üyesi olanların hepsini lanetleyeceğiz ama kendi vatansever askerlerimizi bağrımıza basacağız. FETO üyesi askerle vatansever askeri aynı safta tutmayacağız.”

Ak parti İlçe Başkanı Arif Ergün yaptığı açıklamada;15 Temmuz Cuma günü Türkiye’nin başına bela örmeye çalışan Fethullah Terör Örgütünün ve yandaşlarının geri püskürtülmesine çok şükür ki bir hafta geçti. Türk milletinin esareti, cesareti ve vatana bağlılığı sayesinde bugünlere geldik. Bundan sonra inşallah böyle bir şeye cesaret edemeyeceklerini de kendileri de anladılar. Türkiye milletine geçmiş olsun dileklerimi ve şükranlarımı sınıyorum dedi.

Ünye  Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise ;

15 Temmuz kara geceden itibaren Ünye cumhuriyet meydanı hınca hınç dolmaya devam ediyor. Gördüğünüz gibi adı demokrasi meydanı oldu. Her kesimden, her kuşaktan, her cinsiyetten, her yaştan Ünyeli hemşerilerimiz gelmeye devam ediyor. Kendi milli iradesine, kendi geleceklerine, çocuklarının geleceklerine sahip çıktıklarını bize 15 Temmuz gecesi gösterdiler.

Ünye, İl Başkanlığımızın bize ulaştırmış olduğu mesajla birlikte, İl toplantımızı Ak parti İlçe Başkanlığında yaptık. Daha sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğünde devamında ise İlçe Kaymakamlığında toplantımızı gerçekleştirdikten sonra Kaymakamıyla, Garnizon Komutanıyla, Belediye Başkanıyla, İlçe Başkanıyla, İlçe Başkanlarıyla, Başsavcısıyla cumhuriyet meydanına ilk çıkıp en erken demeç veren ilçelerden bir tanesiyiz.

İlçemizde hamd olsun birlik, bütünlük çerisinde milli iradeye yapılan haince saldırıya “dur” diyen bir irade vardı. Hep ifade ediyoruz; “kaderin üstünde bir kader vardır.” diye. Hiç kimse ezanları susturmaya, selaları susturmaya kalkışmasın, hiç kimse başaramadı, başaramayacaklardır.

Bu darbe diğer darbelerden biraz farklıydı. Darbeler hep ezanları sustururken, ezanlar darbeyi gecenin o vaktinde durduran olgu haline gelmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başkomutanımızın meydanlara, hava limanlarına çağrısıyla beraber yüreğinde iman dolu olanlar genci, yaşlısı, kadını, erkeği o tankın önüne durmak suretiyle onları durdurup, mermilere gövdesini siper edecek kadarda bu vatanı sevdiğini tüm dünyaya haykırmıştır. Böyle bir millete sahip olduğumuz için gururlanmamız, övünmemiz lazım dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-