eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE FUTBOL KULUBÜ U-12 DESTAN YAZIYOR

ÜNYE FUTBOL KULUBÜ U-12 DESTAN YAZIYOR
23 Temmuz 2016 - 15:08

FFFDYaptığı hamlelerle, planlı, düzenli ve disiplinli çalışmalarıyla U-13 ligi şampiyonu olan Ünye Futbol Kulübü şimdi de U-12 liginde il şampiyonluğa koşuyor.

 

U-12 Ligi B Grubunu yenilgisiz lider bitirdikten sonra play of çeyrek final mücadelesinde Fatsaspor’u 3-1 mağlup eden Ünye Futbol Kulübü yarı finalde Demirspor ile karşı karşıya geldi. Maça A.Turani Çiçek, M.Salih Dalgıç, H.Erdem Bulat, Halil Bektaş, M.Talha Çat, Tolga Enön, Devran Demir, E.Mete Koçdemir ilk sekizi ile başlayan mavi-siyahlılar ilk dakikalarda oyunu kendi lehine kontrol ederek pozisyonlara girmeye başladı. Maçın henüz 3.dakikasında gelişen atakta ceza sahası içine gelen ortada Erkut Mete Koçdemir aşırtma kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi. 1-0 öne geçen Ünye Futbol Kulübü şoka uğrayan rakibi karşısında ikinci gol için baskısını artırdı. Maçın 6.dakikasında Erkut Mete sol çaprazdan içeri deplase olan Tolga’ya doğru savunmanın üzerinden aşırtma pas attı. Topu iyi kontrol eden Tolga Enön sol çaprazdan sert vurdu ve skoru 2-0 yaptı.

Tolga’nın golüyle rahatlayan mavi-siyahlılar 3. golü 13. Dakikada Devran Demir’in vuruşuyla buldu. Tolga’nın soldan ters topuyla buluşan ve ceza sahasına sağdan giren Devran yaptığı klas vuruşla kaleciyi kapattığı köşeden avlayarak skoru 3-0 yaptı.

Maçın 17.dakikasında 4. gol için rakip ceza sahası içinde bulunan ve golü kaçıran Ünye Futbol Kulübü ani kontra atakta kalesinde gördü ve Demirspor farkı ikiye indirdi. 3-1

Kontra atak golünün sonrasında ataklarını sürdüren Ünye Futbol Kulübü 22. dakikada köşe atışı kazandı. Atışı nefis bir vuruşla doğrudan kaleye gönderen M.Talha Çat ilk yarının skorunu belirleyen golünü kaydetti. 4-1

İkinci yarıya ilk yarıdaki farklı skorun verdiği rahatlıkla çıkan U-12 Ünye Futbol Kulübü savunmada yaptığı hata sonrası top filelerimize gitti ve fark tekrar ikiye indi.

Maçta hem savunmada hem orta alanda iyi oyun kuran ve rakibe oynamak için boş alan bırakmayan mavi-siyahlılar 38. Dakikada geliştirdiği atakta M.Talha Çat ceza sahası dışından sert vurdu, top kalecinin elle temasına rağmen filelere gitti ve skor 5-2 oldu. Bu golden sonra S.Kudret Fidan ile mutlak golden yararlanamayan Ünye Futbol Kulübü çalan son düdük ile sahadan 5-2 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

İkinci Şampiyonluk Kapıda!

U- 12 Ünye Futbol Kulübü Cumartesi (yarın) saat 17.00’de Orduspor Tesislerinde Altınordu Belediyespor ile il şampiyonluğu mücadelesi verecek. Ünye Futbol Kulübü U-12 takımı yarın oynanacak maç sonunda şampiyon olursa mavi-siyahlı kulüp bu sezon katıldığı 3 kategoride ikinci şampiyonluğunu kazanmış olacak.

Kışla, “Şampiyonluk Kupasını Ünye’ye Getirmek İstiyoruz”

Maçla ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Ünye Futbol Kulübü U-12 takımı teknik sorumlusu Muhammet Kışla, yenilgisiz olarak gruptan çıktıktan sonra önce çeyrek finali ardından da yarı finali kazanarak finale kaldıklarını, Cumartesi günü oynanacak finalde takımına güvendiğini, iyi bir oyunla kupaya uzanmayı arzu ettiklerini söyledi. Ünye Futbol Kulübü yönetimi ve teknik ekibi olarak başarılı çalışmalara imza attıklarını, bunun sonucunda da iyi bir çıkış yakaladıklarını sözlerine ekleyen Muhammet Kışla, U-13 şampiyonluğunun ardından U-12 şampiyonluk kupasını Ünye’ye getirmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti.

2207201602ufk 2207201603ufk 2207201605ufk

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P