eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Futbol Kulübü U-12 Şampiyon Döndü

Ünye Futbol Kulübü U-12 Şampiyon Döndü
24 Temmuz 2016 - 3:48

2307201604ufkBu sezon U-13 Liginde Ordu İli Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları oynayan Ünye Futbol Kulübü, U-12 final mücadelesinde karşı karşıya geldiği Altınordu Belediyespor’u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup ederek bu sezon ikinci kez il şampiyonluğunu kazandı.

 

Geçtiğimiz sezon ilk kez U-11 ve U-12 liginde futbol dünyasına adımını atan Ünye Futbol Kulübü yaptığı özverili çalışmaların semeresini erken almaya devam ediyor. Bu sezon U-11, U-12 ve U-13 liginde boy göstererek son derece başarılı bir grafik çizen Ünye Futbol Kulübü, U-13 Liginde elde ettiği il şampiyonluğu başarısını U-12 liginde de tekrar ederek büyük başarıya imza attı.

U-12 Ligi B Grubunu yenilgisiz lider bitirdikten sonra play of çeyrek final mücadelesinde Fatsaspor’u 3-1 ve yarı finalde de Demirspor’u 5-2 mağlup ederek finale yükselen mavi siyahlı takım il şampiyonun belirleyecek maçta Altınordu Belediyespor karşısına çıktı. Maça A.Turani Çiçek, M.Salih Dalgıç, H.Erdem Bulat, Halil Bektaş, M.Talha Çat, Tolga Enön, Devran Demir, E.Mete Koçdemir ilk sekizi ile başlayan mavi-siyahlılar ilk dakikalarda kontrollü bir 2307201605ufkfutbol ortaya koydu. İlerleyen dakikalarda oyunda rakibine oranla daha etkili olan mavi siyahlılar önce Devran Demir ile iki pozisyonda gole yaklaşırken bu ataklardan skoru değiştirecek golü bulamadı. Ardından Tolga Enön ile yine pozisyona giren Ünye Futbol Kulübü aradığı golü 12.dakikada buldu. Bu dakikada sol kanatta savunmaya yaptığı baskı sonrası topu kazanan Tolga Enön sol çaprazdan ceza sahası içine girdikten sonra iki rakibini geçerek çaprazdan sert vurdu ve topu filelere gönderdi. Karşılaşmanın ilk yarısının kalan dakikalarında ikinci golü arayan Ünye Futbol Kulübü bunda başarılı olamazken beraberlik için yüklenen Altınordu Belediyespor ise aradığı pozisyonlara giremedi ve ilk yarı Tolga Enön’ün attığı golle 1-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Altınordu Belediyespor beraberlik golü için oyun kurarken Ünye Futbol Kulübü ise kendi alanında oyunu kontrol ederek hızlı hücumlarla gol aradı. Aradığı ikinci golü bir türlü bulamayan Ünye Futbol Kulübü’nde galibiyeti koruma stresi artarken beraberlik golü için direnci artan Altınordu Belediyespor zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. Ancak savunmasında ciddi bir hata yapmayan Ünye Futbol Kulübü 37.dakikada çıktığı atakta Devran Demir’in pasıyla buluşan Erkut Mete Koçdemir ceza sahası içinde kontrol ettiği topu şık bir topuk vuruşuyla topu filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. Bu golle iyice rahatlayan Ünye Futbol Kulübü kalan dakikalarda rakibine gol fırsatı vermedi ve maçı 2-0 kazanarak 2015-2016 sezonu şampiyonu oldu.

Maç sonunda il şampiyonluğunu doyasıya kutlayan Ünye Futbol Kulübü U-12 takımı oyuncuları daha sonra Altınordu Belediyesporlu oyuncularla birbirlerini tebrik ettiler. Objektiflere ay yıldızlı al bayrağımızı açarak birlikte poz veren iki takımın oyuncuları darbe girişimi nedeniyle büyük bir tehlike atan ülkemiz ve milletimiz adına birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Ünye Futbol Kulübü ile finalde karşı karşıya gelen Altınordu Belediyespor bu karşılaşma öncesinde oynanan maçta Fatsaspor’u 2-0 mağlup ederek U-11 Liginin şampiyonu oldular.

Altınordu Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek il şampiyonu olan Ünye Futbol Kulübü, bu sezon katıldığı 3 kategorinin ikisinde il şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Ünye Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Muhammet Kışla, şampiyonluğa inandıklarını ve bunu da başardıklarını ifade ederken futbolcularını ve onların fedakar anne babalarına çok teşekkür ettiğini söyledi. Ünye Futbol Kulübü olarak bu sezon 3’te 2 yaptıklarını da sözlerine ekleyen Kışla, “İyi bir ekip çalışması ile nelerin başarılabileceğini bugün burada ispatlamış olduk. Bu sezon elde ettiğimiz bu 2. Şampiyonluk gelecek yıllar için önümüzü daha da açacak, diğer yandan da bize önemli sorumluluklar yükleyecek. Biz bununda bilincindeyiz. Doğru işler yaparak yolumuza devam edeceğiz. Maçta gerektiği gibi mücadele eden Altınordu Belediyesporlu oyuncuları da tebrik etmek istiyorum. Finale yakışır bir mücadele oldu. Şampiyonluk yolunda bizlere desteklerini esirgemeyen yönetim kurulumuza da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P