eskort samsun

ÜNYENETHABER

Metin Gündoğdu’dan Başpehlivan Recep Kara’ya Tebrik

Metin Gündoğdu’dan Başpehlivan Recep Kara’ya Tebrik
25 Temmuz 2016 - 14:31

kara1

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 4. kez Kırkpınar Başpehlivanı olan Ordu Ünyeli Recep Kara’yı arayarak tebrik etti.

 

  1. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı, finalde Mehmet Yeşil Yeşil’i yenerek altın kemeri kazanan Recep Kara’ya AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’dan tebrik telefonu gitti.

 

Ordu’nun Göğsünü Kabarttın

Sayın Başpehlivanım sizinle gurur duyduk. Hem 4. Kez Kırkpınar Başpehlivanı olmanızla hem de yaptığınız açıklamalarla Ordulular olarak iftihar ettik. Tüm Ordulu hemşehrilerimizin size selamı var. Sizinle gurur duyuyoruz, göğsümüzü kabarttınız. Altın kemeri tanklara göğsünü siper eden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize armağan etmeniz takdire şayan bir durum. Bu hassasiyetiniz ve milli duruşunuz için sizi yürekten kutluyorum. En kısa sürede Ordu’daki demokrasi nöbetinde sizleri aramızda görmek istiyoruz.” dedi.

 

Pehlivanlar Darbecilere Karşı Dik Durdu

Manevi desteği için Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’ya teşekkür eden, Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara “Pehlivanlar olarak güreş sonrasında darbecilere karşı dik duruşumuzu belirttik. Bu süreçte milletimizin büyük morale ihtiyacı var. Bizler de sürece katkı sunmak istedik. Tüm Ordulu hemşehrilerimizi selamlıyorum. İnşallah en kısa süre için Ordu’da bit kortej yürüyüşüne ve demokrasi nöbetine katılacağım.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-