eskort samsun

ÜNYENETHABER

SAADET PARTİSİ TERÖRÜ KINADI

SAADET PARTİSİ TERÖRÜ KINADI
31 Temmuz 2016 - 16:10

FB_IMG_1469970374262Bugün Ordu Mesudiye’de hain teröristler tarafından Askerlerimize yönelik gercekleştirilen saldırının ardından Saadet Partisi Ordu İl Başkanı -Genel İdare Kurulu Üyesi Av.Erkan TEmiz açıklamada bulundu. Temiz yapmış olduğu açıklamada şunları dedi.
Basına ve Kamuoyuna
Mesudiye ilçemizde meydana gelen terör saldırısını şiddet ve nefretle lanetliyoruz. Şehit olan askerlerimizi Allah (CC)’dan rahmet, ailelerine be tüm milletimize sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.
Daha önce Giresun ve Trabzon illerimizdeki saldırılar sonrasında , şimdi de ilimizde böyle bir saldırının vuku bulması manidadır.
15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrasında bir süre saldırının olmaması, sonrasında ise siddetlenmesi, darbecilerle teröristler arasında aynı güçlerin olduğu gerçeğini bize işaret etmektedir. Bu konuya yetkililerin dikkatini cekiyoruz.
Terör saldırısının, doğu ve Güneydoğu illerimizdeki vatandaşlarımızın, çalışmak üzere bolgemize geldiği bir zamanda yapılması, iç çatışmaların fitilinin ateslenmesine yönelik bir provakasyon ihtimalini dikkate almayı gerektirir. Bu konuya da dikkat çekiyoruz.
Küresel güç odalarının, Karadeniz Bölgesi üzerindeki emelleri ve planları mutlaka dikkatle degerlendirilmelidir dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-