eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Şampiyonlar Başkan Çamyar’ı Ziyaret Etti

Şampiyonlar Başkan Çamyar’ı Ziyaret Etti
01 Ağustos 2016 - 15:10

13898476_10208352131734743_784909546_o

Sezonu iki il şampiyonluğu ile kapatan Ünye Futbol Kulübü’nün U-12 ligindeki yenilgisiz şampiyon futbolcuları kupaları ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı makamında ziyaret ettiler.

Kuruluşunu yaptığı iki yıl içinde alt yapı çalışmalarında ayak seslerini kuvvetlice hissettiren Ünye Futbol Kulübü bu sezon U-13 Liginde elde ettiği İl Şampiyonluğu başarısını U-12 liginde de elde ederek yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. U-12 liginde B Grubu’nu yenilgisiz zirvede tamamladıktan sonra play of maçlarında önüne geleni devirerek 2015-2016 sezonu şampiyonu olan Ünye Futbol Kulübü, Ünye’ye iki kupa getirmenin haklı gururunu yaşamaya devam ediyor.

Kupa ve Şampiyonlar Başkan Çamyar’ın Makamında U-12 Liginin Ordu İl Şampiyonu unvanını kazanan Ünye Futbol Kulübü’nün şampiyon sporcuları Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Ünye Futbol Kulübü’nü temsilen Kulüp Başkanı Metin Tamtürk, Başkan Yardımcısı Telat Tuncar, Sportif Direktör Çağlar Çakır ve Teknik Sorumlu Muhammet Türköz hazır bulundular. Belediye Başkanı Ahmet Çamyar şampiyon U-12 takımı oyuncularını tek tek tebrik ederken kupayı Ünye’ye getirmiş olduklarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk, U- 13 şampiyonluğunda kaymakam beyi ziyaret ettiklerini, bu ikinci şampiyonlukta da kendilerini ziyaret etmeyi uygun gördüklerini ifade etti. Başkan Tamtürk, daha önceki ziyaretleri sonrasında Ünye Futbol Kulübü’ne destek olan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a teşekkür ettiğini ve Ünye Belediyesi’ne yaptıkları ziyaret ile bu desteklerini boşa çıkarmadıkları için gurur duyduğunu sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da yapılan ziyaret ile ilgili olarak memnuniyetini dile getirirken futbolculara başarılarının daim olmasını diledi. Ünye Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Telat Tuncar da alt yapı kulübü olarak hedefleri ve çalışmaları konusunda Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a bilgiler aktardı.

Sportif Direktör Çağlar Çakır; “Başarıyla birlikte sorumluluğumuz arttı” Ünye Futbol Kulübü Sportif Direktörü Çağlar Çakır, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a yapılan ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 3 kategoride katıldıkları liglerde 2 il şampiyonluğu elde ettiklerini, bu başarının arka planında planlı, programlı ve disiplinli çalışmalarının yattığını söyledi. Bir teknik adam olarak Ünyespor’da hem alt yapıda hem de profesyonel takımda teknik direktörlük görevi yaptığını ifade eden Çağlar Çakır, geçmişte alt yapı uygulamaları konusunda tespit ettikleri eksiklikleri bugün Ünye Futbol Kulübü’nde yerine koyarak iki yıl gibi kısa sürede adından en çok söz ettiren bir alt yapı kulübü pozisyonuna geldiklerini, özverili çalışmalarına devam ettiklerini, ancak yakaladıkları başarı ile de bundan sonra sorumluluklarının daha da arttığını sözlerine ekledi. Bu sorumluluğu çok iyi bildiklerini, bundan sonra alt yapı çalışmalarını iyi dokuyarak, sadece Ünye’de ve Ordu’da değil bölgede adından söz ettiren bir kulüp olmaya doğru yelken açtıklarını belirten sportif direktör Çağlar Çakır, bunu başarmak adına da il dışında yapılan turnuvalara ilk olarak Samsun’da katıldıklarını, bundan sonra da katılmaya devam edeceklerini söyledi. Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın Ünye’de tesisleşme anlamında attığı adımları yakından takip ettiklerini de belirten Ünye Futbol Kulübü Sportif Direktörü Çağlar Çakır, yapılması planlanan tesislerin Ünye’de futbolun geleceğine büyük katkı sağlayacağını ve 120 bin nüfuslu ilçenin yeni yetenekleri Türk futboluna kazandırılmasında milat olacağını ifade etti.

13918496_10208352132254756_1201200817_o

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P