eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’Lİ ŞAİRİN REİS SEVDASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

ÜNYE’Lİ ŞAİRİN REİS SEVDASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI
03 Ağustos 2016 - 3:40

FFFF

 

 

Ünye’nin bağrından yetişmiş Şair Lokman ,Türkiye’nin Bağrına bastığı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiir sanal ortamda hit olmaya devam ediyor.Şimdiden Reisi Cumhur’a yazdığı ve kendi sesinden okuduğu şiir dinlenme rekorları kırmaya devam ediyor.Gazetemize özel açıklamalarda bulunan şair Lokman bu dizelerle Reisimize olan saygımı,sevgimi,inancımı,bağlılığımı,özlemimi ve sevdamı anlatmaya çalıştım dedi.

“Ünye’nin evladı, vatan ve memleket milliyetçisiyim. Şiir yazmaya ve okumaya 1987 yılında başladım. İlk şiirim ve kitabım eski Anavatan Sanayi ve Ticaret bakanımız Şükrü Yürür’e,  ikincisini Ünye’nin evladı ve abi olarak bildiğimiz ama yerini koruyamayan gönülden sildiğimiz birine, üçüncüsünü ise Başbakan Yardımcımız ve Ordu Milletvekilimiz Numan Kurtulmuş’a yazdım.

Ama bir gerçek var ki ben ilk şiirimi Recep Tayyip Erdoğan’a yazdmıştım Ben Ünye’de Şükrü Yürür’cüydüm, İstanbul’da ise Recep Tayyip Erdoğan’cıydım. Recep Tayyip Bey belediye Başkanı olduğunda İstanbul’daydım ve oraların önceki halinin ne kadar berbat olduğunu biliyorum. Ben kim hizmet yapıyorsa onun yanında oldum.Memleket bizim memleketimiz.

29 Temmuz 1997 yılında aşağıdaki şiiri yazdım

“İstanbul’a geldim, gördüm bir başkan.

O insan çalışkan mı çok çalışkan.

Muhalefet hep olmuş yapışkan.

Sen Büyükşehir’e olacaksın yine başkan. “

Şiiri yazarken Reisimizin dik duruşu etkili oldu

Biz bu memleketin çocukları olduğumuz için bu darbe girişimin de şiirlerimde etkisi oldu. Reisimizin darbe gecesi çıkıp cesurca dik durması ve halkıma sesleniyorum meydanlara inin demesi beni çok etkilemişti.Bizde kendimizi millet olarak meydanlara attık ve Reisimiz öl derse öleceğiz . Mevla’ya gidene kadar devletimizle beraberiz. Recep Tayyip Erdoğan bizim için, ehl-i iman, ehl-i kuran, ehl-i kıble. Bizde onun askerleriyiz. O bizim başımızda olduğu sürece önümüzde kimse duramaz. “

Kendisine olan sevgimi,saygımı şiirlere yazdım.Onu ölmeden yakından görmeyi ve bu şiiri canlı canlı karşısında okumayı istiyorum dedi.   İŞTE O ŞİR

Rabbim istemezse yaprak kıpırdamaz,

Rabbim istemezse rüzgar esmez,

Rabbim istemezse kuşlar bile uçmaz,

Reisim senin gibisi bulunmaz Reisim.

 

Rabbim halkın duasını kabul etti,

Bu şerefsizler artık bizlere yetti,

Bu halkın senin işaretini bekledi,

Rabbim seninle, senin gibisi bulunmaz Reisim.

 

Seninle Türkiyem tek yürek oldu,

O gece, ellerimiz semada, gözlerimiz doldu,

Halkın sesi kahpeleri boğdu,

Rabbim seninle, senin gibisi bulunmaz Reisim.

 

 

Canımız kanımız senin için feda olsun Reisim.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-