eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

PEDALLAR ORDU’DA ÇEVRİLECEK

PEDALLAR ORDU’DA ÇEVRİLECEK
10 Ağustos 2016 - 0:54
5fca6d2a-1cd1-47d9-beec-a20116ba8c16KARADENİZ’DE BİR İLKE İMZA ATILDI
PEDALLAR BU KEZ ORDU’DA ÇEVRİLECEK
Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Bisikletin usta isimleri, Türkiye Şampiyonası için bu kez Ordu’da pedal çeviriyor.
11 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR
Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası 3’üncü Ayak Puanlı Yol Bisiklet Yarışları, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Sakin Şehir 3. Ayak Yol Bisiklet Yarışları adıyla 11 Ağustos Perşembe günü başlayacak olan yarışlar, 13 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. 11 Ağustos Perşembe günü 09.00- 16.00 saatleri arasında Karşıyaka Mahallesi Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı üzerinde yarışmaya katılacak olan tüm sporcuların yer alacağı kriteryum yarışmaları yapılacak. Kriteryum yarışmalarında dereceye giren sporcular için Ordu Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanında ödül töreni gerçekleştirilecek.
ORGANİZASYONA BÜYÜKŞEHİR TALİP OLDU
Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun organizasyonunda toplam 7 ayaktan oluşan şampiyona için uzun süredir temas ve görüşmelerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yapılacak şampiyonanın ödüllerle birlikte ev sahipliğini üstlenerek, bu önemli organizasyonu Ordu’ya kazandırdı.
BÜYÜKŞEHİR SPORA BÜYÜK DESTEK VERİYOR
Toplam 50 kulüpten, ülke genelinde birçok başarıya imza atmış bisikletçinin pedal çevireceği “Sakin Şehir 3’üncü Ayak Puanlı Yol Bisiklet Yarışları” için geri sayım başladı. Başkan Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin sadece teknik alanda hayata geçirdiği yatırımlarla değil, sosyal ve kültürel çalışmaların yanı sıra spor alanında da birçok önemli projeye imza atarak adından sıkça söz ettirdiğini söyledi.
ÖNEMLİ İSİMLER ORDU’DA MİSAFİR OLACAK
Bu organizasyonla birlikte birçok ünlü bisikletçinin de yer aldığı yaklaşık 500 sporcunun Ordu’da 3 gün boyunca misafir olacağına vurgu yapan Başkan Yılmaz, yarışmanın toplam 8 branşta, Efirli- Bolaman arasındaki sahil yolunda olacağını ve ilk gün sporcuların mukavemetini artırmak için Kriteryum Yarışları’nın Karşıyaka Mahallesi Şahit Yalçın Yamaner Bulvarı’ndaki 2.4 km’lik kulvarda yapılacağını belirtti. Ardından tüm sporcuların katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Kriteryum Yarışlarında dereceye giren sporculara ödül töreninin gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, tüm Orduluları bu önemli organizasyonu takip etmeye davet etti.
ÇARŞAMBA GÜNÜ BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK
Organizasyon öncesinde 10 Ağustos Çarşamba günü saat 17.00’de Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak teknik toplantı ve basın toplantısıyla şampiyonanın içeriği geniş kapsamlı olarak kamuoyuyla paylaşılacak

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P