eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor’dan İki Transfer Daha

Ünye 1957 Spor’dan İki Transfer Daha
12 Ağustos 2016 - 2:04

FFFF2016-2017 sezonu için kolları sıvayan ve Ganalı siyahi oyuncu Eric Agyei’i kadrosuna katarak transfere başlayan Ünye 1957 Spor, dış transferde iki önemli ismi daha kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlılar Fatsa Belediyespor’dan sol bek Uğur Yiğit ve Osmancıkspor’dan da sol kanat oyuncusu Erol Topaloğlu’nu renklerine bağladı.

 

Bu sezon Bal Ligi hedefi için çıtayı yükseltmek isteyen ve transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Ünye 1957 Spor, Artvin Hopaspor’dan Eric Agyei transferinin ardından sol beke ve sol kanata iki oyuncu transferi gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezon Fatsa Belediyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Uğur Yiğit ile Osmancıkspor 1008201602unytrsforması ile Bal Liginde izlediğimiz tecrübeli sol kanat oyuncusu Erol Topaloğlu’nu kadrosuna dahil etti. Teknik ekibin raporu doğrultusunda transferi gerçekleştirilen Uğur Yiğit ve Erol Topaloğlu, Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü ve yönetim kurulu üyesi Erhan Eren’in makamında kendilerine yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attılar.

Basın sözcüsü Erhan Eren, teknik ekibin raporu doğrultusunda gerçekleştirdikleri transferlerin Ünye 1957 Spor’a hayırlı olmasını dilerken bu sezon transfer konusunda titiz çalıştıklarını, izlemeye aldıkları ve transferini gerçekleştirdikleri oyuncuların takıma kolay adapte olabilecek, takıma doğrudan katkıda bulunabilecek nitelik ve kalitede olmalarının yanı sıra düzgün karakterli, başarı odaklı oyuncular olmasına özen gösterdiklerini söyledi. Eren iç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde kulübün transferde hareketli günler geçireceğinin müjdesini verdi.

Sol Beke Uğur Yiğit

Futbola Çarşambaspor’da başlayan 1992 doğumlu Uğur Yiğit, uzun süren Çarşambaspor macerasının ardından sırasıyla Ulubey Belediyespor, Soyaspor Gençlik, Güzelorduspor ve son olarak ta Fatsa Belediyespor’da forma giydi. Kariyerinde Bal Ligi’nde 95 maça çıkan Uğur Yiğit sol bekte görev yapıyor.1008201604unytrs

2.Lig ve 3.Lig Tecrübeli Erol Topaloğlu

Ünye 1957 Spor’un sol kanada transferi Erol Topaloğlu 1990 Çorum doğumlu. Futbola Çorum Halkeğitim Kültürspor alt yapısında başlayan Erol Topaloğlu 2007 yılında Çorumspor’da profesyonel oldu. Daha sonra Şanlıurfaspor’a kiralık giden Erol, ertesi sezon Çorumspor forması giymeye devam etti. Çorum’dan bir kez daha ayrılarak Sandıklıspor’a kiralık giden Erol Topaloğlu, daha sonra Çorumspor ve Çorum Belediyespor formasını giymeye devam etti. 2014-2015 sezonunda amatöre dönüş yaparak Osmancıkspor formasını giyen tecrübeli oyuncu daha sonra 1926 Bulancakspor’a ve en son yine Osmancıkspor’a transfer oldu.

Kariyerinde 19 maç 2.Lig, 35 maç 3.Lig, 1 maç Türkiye Kupası, 35 maç Deplasmanlı Süper Gençler Ligi ve 13 maç Bal Ligi forması giyen Erol Topaloğlu 29 kez gol rakip fileleri havalandırdı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P