eskort samsun

ÜNYENETHABER

BİK MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

BİK MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI
12 Ağustos 2016 - 2:12

9157Ordu Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Çetin Oranlı’nın Tokat’a atanmasının ardından Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürlüğü  getirilen Elazığ Şube Müdürü Murat Yürekli göreve başladı.

Yürekli yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

11 Ağustos 2016 tarihi itibariyle Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım.

Barındırdığı dinamikleri açısından güçlü bir yerel medya potansiyeline sahip olan Ordu’da özellikle yerel medyamızın gücüne güç katması noktasında Şube Müdürlüğü olarak, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir.

KISA ÖZGEÇMİŞİM

1971 yılında Malatya’da doğdum. Gazeteciliğe çocuk yaşlarımda Gazete dağıtıcı olarak başladım. Yaklaşık 25 yıl boyunca yerel ve ulusal gazetelerde muhabir ve yönetici olarak çalıştım. Önceki adı TRT 2 olan TRT Haber kanalında yaklaşık 5 yıl Kırılma Noktası isimli haber belgesel programının koordinatörlüğünü yaptım. TRT Kurdi’nin kuruluşunda bulundum ve 39 Bölümden oluşan Şark Pazarı ve 13 Bölümden oluşan Fırat’tan Dicle’ye isimli belgeselleri hazırladım.

Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü bünyesinde  “Savaşın Çocukları, Ateş Topu Dünya, Orta Afrika Gerçeği, Yaralı Kent Halep ve Kırım’da Sürgün Korkusu “  gibi web belgeselleri hazırladım.

İsveç Kalmar Üniversitesi ‘nde AB’de gazetecilik eğitimi aldım. Halihazırda Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ABD’de Yüksek Lisans çalışmalarım devam etmektedir.

Daha önce Samsun ve Elazığ Şube Müdürü olarak görev yaparken 11 Ağustos 2016 tarihi itibariyle Ordu’ya atanmış bulunmaktayım.

Evli ve 2 çocuk babasıyım dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-