eskort samsun

ÜNYENETHABER

İş Güvenliği Konusunda Din Görevlilerine Seminer

İş Güvenliği Konusunda Din Görevlilerine Seminer
13 Ağustos 2016 - 0:19

DDDDV

2016 yılı Ağustos Ayı Din Görevlileri Toplantısı ve İş Güvenliği Semineri Yapıldı

Ünye Müftülüğü olarak her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz din görevlileri aylık toplantımızı 11.08.2016 Perşembe  günü Halil Efendi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdik.

Gerçekleştirilen toplantıda Ordu İl Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığınca gönderilen talimatlar din görevlilerimizle istişare edildi.

Ünye Müftülüğü Şube Müdürü Ayhan Okur başkanlığında yapılan toplantıya Müftülüğümüze yeni atanan  Müftülük Şefi Eyüp Uyar, V.H.K.İ Hasan Berlik,  Merkez ve mahallelerde görev yapan din görevlilerimiz  kuran kursu öğreticilerimiz katıldı.
Yeni Şefimiz Eyüp Uyar’ın tanışma konuşmasıyla başlayan toplantı, Şube Müdürümüz Ayhan Okur’un Ordu İl Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığınca gönderilen talimatları din görevlilerimize tebliğ etmesiyle devam etti. Toplantıda ayrıca Ordu Boztepe Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) yetkilileri tarafından İş Güvenliği konusunda din görevlilerimize seminer verildi.
Seminerde 01 Temmuz 2016 tarihi itibariyle 1 işçi dahi çalıştıran tüm işyerleri (camilerde dahil) 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kanunu yükümlülükleri altına girdiği ve OSGB’lerden İSG Hizmetleri almaları zorunlu hale geldiğine vurgu yapıldı. Bu bağlamda Boztepe OSGB ile Ünye Müftülüğü arasında sözleşme imzalandığı personelimize duyrularak zaman zaman toplantılar gerçekleştirileceği, camilerde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması gerektiği hususu din görevlilerimize tebliğ edildi.

Toplantının diğer gündem maddeleri ise şu şekilde gerçekleşti:

385_dsd55555

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-