eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

YEŞİL BEYAZLI TAKIM TRANSFERE DOYMUYOR

YEŞİL BEYAZLI TAKIM TRANSFERE DOYMUYOR
13 Ağustos 2016 - 0:35

1208201604uny

Ordu 1. Amatör Lig’in transferdeki en hızlı takımı Ünye 1957 Spor, dış transferde Ulubey Belediyespor’dan golcü futbolcu Barış Arsever ve stoper Resul Duman’ı renklerine kattı.

 

Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Ünye 1957 Spor, dış transferde Eric Agyei, Erol Topaloğlu ve Uğur Yiğit’in ardından şimdi de geçtiğimiz sezonun şampiyon takımı Ulubey Belediyespor’dan görüştüğü iki oyuncuyu kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezon Ulubey Belediyespor’un gollerinde imzası bulunan golcü oyuncu Barış Arsever ile stoper mevkiinde forma giyen Resul Duman ile anlaşmaya vardı.

Santrafor Barış Arsever ve stoper Resul Duman ile yapılan anlaşmada Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Abdullah Sarı, Basın Sözcüsü Erhan Eren, Genel Kaptan Arslan Akbaş ve Teknik Direktör İbrahim Yıldırım hazır bulundular.

Barış Arsever Kariyeri

Ordu Esnafspor’da Aziz Tokat’ın alt yapıya kattığı yeteneklerden biri olan Barış Arsever ilk transferini Turnasuyuspor’a gerçekleştirdi. Burada iyi bir çıkış yakalayan 1990 doğumlu futbolcu iki sezondur Ulubey Belediyespor forması ile üst üste iki şampiyonluk yaşadı. Hırslı ve inatçı futbolu ile göz dolduran Barış Arsever ceza sahası bölgesinde etkili gol vuruşları ile biliniyor.

Resul Duman Kariyeri

Barış Arsever gibi Ordu Esnafspor patentli stoper oyuncusu Resul Duman, 8 yıl aralıksız bu takımda forma giydi. 1994 doğumlu Resul Duman, Barış Arsever gibi iki yıldır forma giydiği Ulubey Belediyespor forması ile iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

İÇ TRANSFERDE HAREKETLİ SAATLER

Ceyhun Bükü ve Sertaç Cörüt ile de görüşen yeşil-beyazlılar bu iki genç oyuncusunu da kadrosunda tutmak üzere kendileri ile anlaşmaya vardı.

1208201602uny 1208201605uny ceyhun01 taner01

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P