eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR TRANSFERDE BALLI

ÜNYE 1957 SPOR TRANSFERDE BALLI
16 Ağustos 2016 - 0:23

GBRFRF

İç ve dış transfer çalışmalarında seri adımlar atan ve şampiyon kadro için düğmeye erken basan Ünye 1957 Spor Bal liginin tecrubeli yıldızlarını transfer etmeye devam ediyor.

Bugün transferde geçtiğimiz sezon Bal Ligi’nde mücadele eden Ladik Belediyespor savunmasının önemli adamı stoper Kaan Dinç ile anlaştı.

 

İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılardan savunmaya önemli bir transfer geldi. Daha önceki yıllarda Soyaspor forması ile izlediğimiz ve son iki sezonunu Bal Ligi temsilcisi Ladik Belediyespor’da geçiren başarılı stoper oyuncusu Kaan Dinç, Ünye 1957 Spor için Ünye’ye geldi ve yeşil-beyazlı takımla el sıkıştı. İki yıldır Ladik Belediyespor’da görev alarak başarılı bir performans gösteren ve Ladiklilerin sevdiği isimlerin başında gelen 23 yaşındaki başarılı stoper Kaan Dinç, hızı ve hırsıyla psikopat lakabını almıştı. Başarılı stoper Bal Liginde 2 sezon Ladik Belediyespor formasıyla 43 maça çıktı.

Soyaspor’da Yıldızı Parladı

2013-2014 sezonunda sahipsiz kalan Ordu temsilcisi Soyaspor Gençlik takımında başkan ve teknik sorumlu olarak görev yapan Özcan Türkmen döneminde takıma yaptığı katkı ile gündeme gelen Ünye 1957 Spor’un yeni transferi Kaan Dinç, burada gösterdiği performansın ardından 27 maçta da 90 dakika görev alarak sezon sonunda Ladik Belediyesporlu oldu.

25 Ağustos 1993 Samsun doğumlu Kaan Dinç futbola 2006 yılında Samsun Pınarspor alt yapısında başladı ve daha sonra Samsun Telekomspor, Soyaspor Gençlik, Ladik Belediyespor formalarını başarıyla giydi. BAL Liginde 71 maçta forma giyen başarılı stoper geçen sezon gösterdiği performansla geçtiğimiz günlerde yapılan Bölgeler arası turnuvada Samsun Amatör Milli Karmasında forma giydi.

İç Transfere de devam…

Dış transferde şu ana kadar, Artvin Hopaspor’dan Eric Agyei, Osmancıkspor’dan Erol Topaloğlu, Fatsa Beşlediyespor’dan Uğur Yiğit, Ulubey Belediyespor’dan Barış Arsever ve Resul Duman’ı kadrosuna dahil eden Ünye 1957 Spor iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ceyhun Bükü, Taner Cındık ve Sertaç Cörüt ile anlaşarak iç transfer startını veren yeşil beyazlılar bugün de kaleci Abdullah Çiçek ve orta saha oyuncusu Oğuzcan Alkan ile görüşerek tekrar yola devam kararı verdi.

Transferde düğmeye erken basan Ünye 1957 Spor’da önümüzdeki günlerde kadroya önemli bir kaç ismin daha katılması bekleniyor. Diğer yandan iç transferde görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlılar önümüzdeki 10-15 gün içerisinde de çalışmalarına başlayacak ve sezon hazırlıklarının startını verecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P