eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kaymakamın Suçu Ne?

Kaymakamın Suçu Ne?
17 Ağustos 2016 - 8:16

YRT

DDFRRFETÖ/PDY Operasyonları kapsamında yürütülen soruşturmalarda iş adamları, kamu çalışanlar, hakim, savcılar, emniyet mensupları,öğretmenler hakkında işlemler yapılırken,  son olarak  ilçemizin en büyük mülki amiri ve OHAL sürecindeki en yetkili ismi olan Ünye İlçe Kaymakamı Mustafa Demir’inde hiç bir açıklama yapılmadan açığa alınması kamuoyunda şok etkisi yarattı.

 Halen gündemdeki yerini koruyor.

Geçtiğimiz hafta 11.08.2016 günü Ünye gündemine bomba gibi düşen Kaymakam  Demir’in görevinden uzaklaştırıldığı haberi, 15 Temmuz sürecinden sonraki en çok konuşulan, en çok merak edilen ve gizemini halen koruyan soruşturmalardan biri oldu.

Ünye Kaymakamlığı görevinden açığa alınan Mustafa Demir’in DSC_4187aahangi iddia ile neden görevinden uzaklaştırıldığı ve halen hakkında herhangi bir işlem yapılmaması kamuoyunda birçok soruyu da beraberinde getirdi.

FETÖ/PDY Terör Örgütü ile en ufak bir bağlantısı tespit edilen kişilerin açığa alınması ,gözaltı ve tutuklama sürelerini de göz önüne  alırsak, şuana kadar Kaymakam Demir hakkında hiçbir işlem yapılmaması kafaların karışmasına sebep oldu.

İşte geçen hafta yaşanan görevden almanın ardından kamuoyunun cevap aradığı sorular

Kaymakam neden açığa alındı?

Hangi suçla itham edildi ?

Eğer açığa alındıysa bundan sonraki süreç ne olacak ?

Kaymakamın yerine kim vekalet edecek ?

Tüm bu soruların cevabı şuana kadar yanıtsız kalsada Ünye kaymakamlığı görevine vekaleten kimin bakacağı belli oldu.

Aksaray doğumlu olan Kaymakam Mustafa Demir, Kütahya-Pazarlar, Şırnak-Silopi, Muğla-Köyceğiz, Çanakkale-Bayramiç, Kırklareli-Babaeski ve Uşak-Banaz ilçelerinde görev yaptıktan sonra Ünye’ye atandı.  2011 den beri görevine devam eden Mustafa Demir’den boşalan Ünye Kaymakamlığına vekaleten Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı getirildi.  

BAY 1

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-