eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYESPOR’DAN, SAMSUNSPOR PROFESYONELE İMZA ATTI

ÜNYESPOR’DAN, SAMSUNSPOR PROFESYONELE İMZA ATTI
18 Ağustos 2016 - 0:32

1708201605meteÜnyespor’un alt yapısının son ürünlerinden bir tanesi olan Metehan Genç, Samsunspor alt yapısındaki başarılı çıkışının ardından takımıyla profesyonel sözleşme imzaladı.

Ünyespor’un alt yapısında Arif Bacacı yönetiminde üst üste şampiyonluklar yaşadığı dönemde yıldızı parlayan ve ardından da Samsun Kadıköyspor alt yapısına transfer olan Metehan Genç, Samsunspor U-21 takımında gösterdiği performansın ardından A Takımla profesyonel sözleşme imzaladı.

Bir süredir A Takımla antrenmanlara çıkan Mete Han Genç Samsunspor ile profesyonel sözleşmeye imza attı. Kırmızı-Beyazlı takımla 4 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atan genç futbolcunun imza töreninde Samsunspor Kulübü ikinci başkanı Ömer Çoruh, Sportif Direktör Coşkun Zeren, Alt yapı sorumlusu Hasan Bozan ve Metin Ateş bulundu.

PTT 1.Lig ekibi Samsunspor ile ilk kez profesyonel sözleşmeye imza atan Metehan Genç SPOR AKSİYON’a özel açıklamasında Ünye’de kendisini futbola kazandıran hocalarına çok teşekkür ettiğini söyledi. Metehan Genç açıklamasında; “Öncelikle futbola başladığım Ünyespor’da hocalarım Arif Bacacı, Cihan Özal, Harun Ocakdan ve Muhammet Kışla hocalarıma o zor günlerde arkamızda durup destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Onca zorluklara rağmen şu an buradaysam onlar sayesinde, Allah hepsinden razı olsun. Daha sonra Kadıköyspor ve güzel geçirdiğim iki senenin ardından Samsunspor’a transfeer olup çok çalışıp buralara kadar gelmemde arkamda durup bana güvenen herkese çok teşekkür ederim, elimden gelenin daha fazlasını yapacağım” şeklinde konuştu.

52 Numaralı Formayı Giyecek!

Samsunspor ile profesyonel sözleşme yapan genç futbolcu kırmızı-beyazlı takımda 52 numaralı formayı giyecek.

Metehan Genç Kimdir?

Futbola 2009 yılında Ünyespor alt yapısında başladıktan sonra 3 yıl aralıksız olarak yeşil-beyazlı formayı giyen ve ardından da Samsun’da Spor Lisesi’nde öğrenimine devam eden Mete Han Genç, Kadıköyspor alt yapısında gösterdiği performansının ardından transfer olduğu Samsunspor’a transfer oldu. 1997 doğumlu genç futbolcu önceki sezon ilk defa formasını giydiği Samsunspor’da Elit Akademi Ligi U-19’da 30 maçta attığı 10 golle dikkatleri çektikten sonra geçtiğimiz sezonda U-21 Liginde kırmızı beyazlı formayı başarılı bir şekilde giydikten sonra A Takımla birlikte bir süredir çalışmalara katılıyordu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P