eskort samsun

ÜNYENETHABER

Şehit Demirkaya’nın Naaşı Ordu’da

Şehit Demirkaya’nın Naaşı Ordu’da
20 Ağustos 2016 - 1:46

sehit-bulent-demirkaya-nin-naasi-memleketi-or-8713413_oİSTANBUL Sarayburnu açıklarında önceki gün geminin çarptığı Sahil Güvenlik botunda yaralanan ve bugün tedavi gördüğü hastanede şehit olan uzman çavuş Bülent Demirkaya’nın cenazesi, memleketi Ordu’ya getirildi.

Sarayburnu açıklarında geminin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda ağır yaralanan uzman çavuş Bülent Demirkaya, tedavi gördüğü Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nde bugün şehit oldu. Haydarpaşa Gülhane Tıp Akademisi’ndeki törenin ardından şehit Demirkaya’nın naaşı, eşi Çiğdem, 1.5 aylık bebekleri Alparslan, annesi Lütfiye ve babası Kani Demirkaya’nın da içinde bulunduğu askeri uçakla, bu akşam Ordu-Giresun Havalimanı’na getirildi. Burada şehidin cenazesini Vali Yardımcısı Fatih Görmüş, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Murat Özer, Ordu Garnizon Komutanı Albay Sedat Sarıkaya ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

3 yıllık Uzman Çavuş olan Bülent Demirkaya’nın naaşı, daha sonra cenaze aracıyla Ordu Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.

Şehit Bülent Demirkaya’nın cenazesi, yarın Altınordu İlçesi’ndeki Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek törenin ardından öğle namazına müteakip Ortaköy Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında defnedilecek.

sehit_uzman_cavus_demirkayanin_cenazesi_orduya_getirildi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-