eskort samsun

ÜNYENETHABER

DOĞA OKULLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI

DOĞA OKULLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI
20 Ağustos 2016 - 13:12

KKKKMK

“DOĞA OKULLARI” Basın Açıklaması

“İnternet sitenizde 20.08.2016 tarihinde yayınlanan Doğa Okulları ile ilgili iddiaların gerçekle ilişkisi olmadığını belirtmek isteriz. Haberde adı geçen  Doğa Okulları’nın hiçbir şekilde “FETÖ\PDY terör örgütü ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bir terör örgütünün ismiyle yan yana anılmak bizi ziyadesiyle üzmüştür.

Doğa Okulları olarak tüm konsantrasyomuzla  2016-2017 eğitim öğrenim yılı hazırlıklarımızı sürdürmekteyiz.

Söz konusu haber kurumumuz öğrencileri ve aileleri arasında endişeye neden olmuştur. Bu paylaştığımız bilgiler doğrultusunda haberin gözden geçirilerek yayından kaldırılmasını saygılarımızla arz ederiz.

 

DOĞA OKULLARI CEO’SU

 BÜNYAMİN ÇELİKTEN

 

“ÇAKIR MEDYA” Basın Açıklaması

2002 yılında kurulan o günden bugüne Türkiye’de eğitim sektöründe iz bırakan Doğa Okullarının demokrasi kültürüne ve özgürlüğe olan ilke ve inançlarını göz önünde bulundurarak, gerek Milli Eğitim Bakanlığı gerekse Türk adaleti nezdinde herhangi hukuki durumun söz konusu olmamasından dolayı, haberde adı geçen  kurum hakkında ulusal ve bazı internet sitelerinde yayınlanan  haber kaynaklı paylaşımların neticesinde, kamuoyunun merakını cezbeden 20/08 /2016 tarihli Ünyenethaber sitemizde “DOĞA OKULLARI HAKKINDA TÜM GERÇEKLER” başlıklı yazımıza yapılan yazılı açıklama neticesinde, ÇAKIR MEDYA Yönetim Kurulu kararı ile haberi yayından çekiyoruz.

Yayın politikamız gereği ülkesine, demokrasisine, Cumhuriyetine, bağımsızlığına ve vatan bütünlüğüne sahip çıkan herhangi kurum, kuruluş ve şahıs farketmeksizin yanında olduğumuzu bildiririz.

ÇAKIR MEDYA 

Cihan Çakır 

 

hhh

 

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-