eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünyespor’a Yetiştirme Bedeli Teşekkürü

Ünyespor’a Yetiştirme Bedeli Teşekkürü
21 Ağustos 2016 - 22:57

samsunspor02PTT 1.Lig’de mücadele eden Samsunspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde alt yapısında oynayan ve profesyonel sözleşme imzalattığı oyuncularının eski kulüplerine yetiştirme belgesi için hiçbir bedel talep etmedikleri için teşekkür geldi.

 

Yetiştirme Belgesi için hiçbir ücret talebinde bulunmayan kulüplere teşekkür eden Samsunspor Kulübü’nden Meteh”an Genç için ise Ünyespor’a teşekkür geldi.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; Kulübümüz alt yapısında oynayan futbolcularımız ile profesyonel sözleşme imzaladığımız bu dönemde futbola başladıkları kulüplerden temin edilen yetiştirme belgesi için tarafımızdan hiçbir bedel talep etmeyen Kadıköyspor Kulübü’ne, Yeni Doğanspor Kulübü’ne, Ünyespor Kulübü’ne, Amasya Özel İdare Spor Kulübü’ne, Amasya Belediyespor Kulübü’ne, Gaziosmanpaşa Spor Kulübü’ne, Sultangazi Sultançiftliği Spor Kulübü’ne, CFS Bağcılar Spor Kulübü’ne göstermiş oldukları iyi niyet için teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız” denildi.

Samsunspor geçtiğimiz günlerde alt yapısında forma giyen oyuncularıyla profesyonel sözleşme imzalamıştı. Bu futbolculardan bir tanesi olan Metehan Genç, futbola Ünyespor alt yapısında başlamış, daha sonra ise önce Kadıköyspor’a ve ardından da Samsunspor alt yapısına transfer olmuştu.

bbbbtt

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P