eskort samsun

ÜNYENETHABER

Pazarcılar Rahat Edecek

Pazarcılar Rahat Edecek
27 Ocak 2015 - 9:48

Ücretler gözden geçirilecek

Ordu’nun büyükşehir olması ile birlikte sergilerden alınan işgaliye ücretlerinin armasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirten seyyar pazarcılar, durumun düzeltilmesi için sorunlarını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a ilettiler.
Geçtiğimiz günlerde Ata Caddesi ve Kurtuluş Caddesi üzerine sergi açan seyyar pazarcılar, Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu ve Seyyar Pazarcılar Dayanışma ve Koruma Derneği Başkanı Kemal Çatalkaya anlattıkları sorunları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a ilettiler. Ordu’nun büyükşehir olması ile birlikte sergilerden alınan işgaliye ücretlerinin fazla olmasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirten seyyar pazarcılar, durumun düzeltilmesi için sorunlarını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a ilettiler. Yılmaz’ın Fatsa ziyareti sırasında Başkan Paşalıoğlu ve Başkan Çatatlkaya esnafın sorunlarını anlatarak çözüm bulunması konusunda Başkan Yılmaz’dan destek istediler.
Metrekare birim fiyatları gözden geçirilecek

Başkan Enver Yılmaz, seyyar pazarcıların açtıkları sergilerdeki metrekare birim fiyatlarının yeniden gözden geçirileceğini ve esnafların sıkıntılarını Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında gündeme getirerek aşılacağını söyledi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-