eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TRANSFERİNDE ANTALYA YOLU GÖRÜNDÜ

TRANSFERİNDE ANTALYA YOLU GÖRÜNDÜ
23 Ağustos 2016 - 0:34

dsvdvd

Türkiye’den birçok takımın takip ettiği ve teklifte bulunduğu yetenekli oyuncu Arcan Aktürk  Antalya ekibini tercih etti.Ünye’nin yetiştirmiş olduğu değerlerden Arcan Aktürk Antalya Süper Amatör Temsilcisi Korkuteli Belediyespor ile  anlaştı.

Payallarspor’dan maddi anlaşmazlık yüzünden ayrılan Aktürk Süper Amatör Şampiyonluğuna oynayan ligin iddialı takımı Korkuteli Belediyespor formasını giyecek.

Transfer sezonunda bir çok  kulübün ilgilendiği Arcan Aktürk eski kulübünün teklifini geri çevirerek rotayı Antalya’ya çevirdi. Yurdun bir çok  takımından teklifler alan başarılı oyuncu, Antalya’nın Korkuteli Belediyespor  Kulübü’nden gelen teklife sıcak baktı. Düşünmek için süre isteyen Arcan Aktürk kulübün ısrarcı olmasından etkilenerek Antalya kulübüne ‘evet’ dedi.

“BAŞARILI OLMAYA GELDİM”

Korkuteli Belediyespordan teklif geldiğinde fazla düşünmediğini ve şartlarda anlaştıktan sonra imzaladığını ifade eden Aktürk, “Açıkçası söylemem gerekirse birçok kulüpten teklif aldım. Bu ilgi ve alakalarından dolayı benimle ilgilenen herkese teşekkür etmeden geçmeyeceğim. Korkuteli Belediyesporun başarısı için ter dökeceğim. Burada benden beklentilerin farkındayım. Bu sezon Korkuteli’ni Şampiyonluğa taşımak için elimden geleni yapacağım” dedi.

bbbbtt

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P