eskort samsun

ÜNYENETHABER

Halkın Talebi Dikkate Alınmalı

Halkın Talebi Dikkate Alınmalı
24 Ağustos 2016 - 9:52

VDVDVDVDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belde Otel’in işletmeciliğine son vermesinden sonra eskiden halkın kullanım alanı olan plajın geri verilmesi talebine Ordu Doğal Çevreyi Koruma Derneği’nden de destek geldi.

Kirazlimanı Mahalle sakinleri, Belde Otel’in el koyduğu plaj ve parkını geri istiyor. Bu talebe Kirazlimanı Mahallesi Muhtarı Aydın Tok ve Taşbaşı Mahallesi Muhtarı Reşit Arif Gürsoy da sahip çıkmıştı.2176532-ordu-kiraz-limani

Ordu Doğal Çevreyi Koruma Derneği Başkanı Gül Ersan, “Gelişme ve ekonomiyi güçlendirme adına ilimizi hızla betonlaştıran, kimliksizleştiren, kamuya ait alanları bir şekilde özel şirketlere sunan yöneticilerimiz bu haklı isteği dikkate alacaklar mı?” diye sordu.

Biz de destekliyoruz

“Ordu Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Ordu İl Temsilciliğinin de destek verdiği bu isteği Ordu Doğal Çevreyi Koruma Derneği olarak biz de destekliyoruz.” diyen Ersan, “Plajımızı ve parkımızı geri istiyoruz. Burası geçmiş kültürümüzün yaşatıldığı önemli bir yer. Geçmişte Mayıs Yedisi burada, Acısu Şenliği biçiminde yapılırdı. Artık insanların geleneklerini yaşatacakları yer kalmadı. Yetkililer halkın talebini duymalı ve burası bir piknik alanına dönüştürülmeli.” ifadesini kullandı.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-