eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Hedefimiz 1. Lig

Hedefimiz 1. Lig
25 Ağustos 2016 - 15:46

received_1264799513553339

Akkuş Belediyespor Voleybol Takımının Dış Transferleri Ses Getirdi

“Hedefimiz 1. Lig”

2015-2016 sezonunda tarihinde ilk kez mücadele ettiği Türkiye Voleybol 3. Ligi’nde play off oynama şansı yakalayan ve üst ligi averajla kaçıran Akkuş Belediyespor bu yıl işi sıkı tutuyor. Yeni düzenlemeye göre bu sezon 2. ligde mücadele edecek olan ve iç transferi sorun yaşamadan çözen yeşil beyazlılar dış transferde de ses getiren adımlar attı. Yaptığı transfer harekatıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı, 45 kez milli formayı giyen Pasör Çaprazı Serkan Oğuz, Köşe Oyuncuları (4 Numara) Milli Sporcu Hakan Göğtepe ve Mertcan Akın, Pasör Yasin Özdemir ve Orta Oyuncu Enes Burak Aktürk ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “İç transferin ardından dış transferde de mutlu sona ulaştık. Bu sezon Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı kendinden fazlasıyla söz ettirecek, geçen sezon bizi hesaba katmayanlar büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Bu yıl geçen yıldan daha güçlü bir kadro oluşturduk, voleybol denince akla Akkuş gelecek, hedefimiz 1.lig.” dedi.

bbbbtt

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P