eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ordu 1.Amatör Lig 2016-2017 Sezonu Grupları Belli Oldu

Ordu 1.Amatör Lig 2016-2017 Sezonu Grupları Belli Oldu
27 Ağustos 2016 - 22:26

timthumbOrdu 1. Amatör Lig’de 2016-2017 futbol sezonu grupları belli oldu. Bugün yapılan kura çekiminde A Grubu ve B Grubu 10’ar takımdan oluşurken Altınordu Belediyespor ile Ulubey Belediyespor A Grubunda, Ünye 1957 Spor ile Çaybaşıspor B Grubunda mücadele edecek.

bbbbtt

Ordu 19 Eylül Stadı toplantı salonunda bugün gerçekleştirilen Ordu 1.Amatör Lig grup kura çekimine Futbol İl Temsilcisi Hasan Vayni, Ordu Askf Başkanı Mustafa Kılıç, Tertip Komitesi üyeleri ile futbol kulüplerini temsilen idareciler katıldı. Futbol İl Temsilcisi Hasan Vayni’nin yaptığı konuşmayla başlayan toplantıda 2016-2017 sezonu ile ilgili planlamalar konusunda kulüp yöneticilerine bilgiler verildi. Futbol İl Temsilcisi Hasan Vayni ve Ordu Askf Başkanı Mustafa Kılıç yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olması ve sezonun iyi geçmesi dileklerinde bulundular.

Yapılan kura çekiminde 2016-2017 sezonu için gruplar belirlendi. 10’ar takımdan iki grup şeklinde çift devreli lig usulüne göre oynanacak sezonda geçtiğimiz sezonun finalini oynayan Altınordu Belediyespor ile şampiyon olan Ulubey Belediyespor A Grubu’nda yer aldı. Ünye temsilcisi Ünye 1957 Spor ise bu sezon B Grubunda mücadele edecek.

Ordu 1. Amatör Lig 2016-2017 sezonunun Ekim ayında, muhtemelen 29 Ekim 2016 tarihinde başlaması bekleniyor.

LİG STATÜSÜ NASIL OLACAK

Ordu 19 Eylül Stadı toplantı salonunda yapılan toplantıda Ordu 1. Amatör Lig Statüsü de belirlendi. Belirlenen statüye göre A ve B Gruplarında ilk üçte yer alan takımlar doğrudan play of mücadelesi oynamaya hak kazanacak. Gruplarını 4. ve 5. sırada tamamlayan takımlar ekstra play of oynayacaklar ve galip gelen takımlar play of mücadelesi verecekler. Gruplarında son sırada yer alan takımlar ise doğrudan 2. Amatör lige düşecekler.

İŞTE GRUPLAR

A GRUBU

AKYAZI GENÇLİKSPOR

AYBASTISPOR

ALTINORDU BELEDİYESPOR

SOYASPOR GENÇLİK

TURNASUYUSPOR

ESKİPAZARSPOR

ULUBEY BELEDİYESPOR

GÖLKÖYSPOR

KABATAŞSPOR

KORGANSPOR

 

B GRUBU

ÜNYE 1957 SPOR

PERŞEMBESPOR

KİRAZLİMANISPOR

ESNAFSPOR

DEMİRSPOR

FATSA YAŞAMSPOR

ÇAYBAŞISPOR

ÇAMAŞSPOR

KUMRUSPOR

ORDU İDMANYURDU

2808201602kura

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P