eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
29 Ağustos 2016 - 10:03

29.08.2016

K271

Hülya BAŞKAYA vefat etmiştir

Merhum Osman Peker’in kızı, Merhum İsmail Peker ve Öğretmen Sedat Peker’in ablası, Çağatay Başkaya’nın annesi, Dursun Başkaya’nın eşi Hülya Başkaya Fatsa Dolunay mevkiindeki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Fatsa Orta Büyük Camiide kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

Saime KOYUN vefat etmiştir

Yavi Köyü Çoruk Mahallesinden merhum Cemal Koyun’un eşi, Selim, Yaşar, Yılmaz, Davut ve İdris kardeşlerin anneleri Saime Koyun vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip kılındıktan sonra Yavi Köyü Çoruk Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

Hacı Süleyman UYSAL vefat etmiştir

Tepeköyden, merhum Ahmet Uysal’ın oğlu, Abdullah ve İsmail Uysal’ın kardeşi, Hüseyin, Niyazi ve Bahri Uysal kardeşlerin babaları Hacı Süleyman UYSAL vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Tepeköy Merkez Camiinde kılındıktan sonra baile kabristanlığına defnedilecektir.

 

Bayram SENCAR vefat etmiştir

Ataköy Yukarı Zembek Mahallesinden merhum Dursun Sencar’ın torunu, Nuri, Habip, Hayri, Erdoğan ve Aydın kardeşlerin yeğeni, İmdat Sencar’ın oğlu Bayram SENCAR vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Ataköy Merkez Camiinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-