eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU’DA ADALET TECELLİ EDECEK Mİ ?

ORDU’DA ADALET TECELLİ EDECEK Mİ ?
31 Ağustos 2016 - 1:51

VDVDVDV

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk illeri tek tek açıklarken aralarda yaptığı yorumlarda önemli mesajlarda verdi. İstanbul Milletvekili Metin Külünk, isim vermeden yüklendiği üst düzey siyasilere adeta Osmanlı tokadı atarken,Ordu,Balıkesir,Sivas,Urfa,Tokat,Malatya, Antalya,  Kayseri,Hatay,Manisa,Trakya,Van  illerinde ve ilçelerde bu örgüte yönelik soruşturmalara müdahale edildiğini iddia etti.”

İstanbul Milletvekili Metin Külünk yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

Külünk Ordu, hiç bir şey yok ortada. Devlet başkanımız alanlara diyor, birileri gece 1.30’da evlerinize diyor.

Kim bu hain?

Çıkarın, millet suratına tükürsün bu hainin. Kimliğinin de hiç önemi yok. Ben biliyorum kimliğini! İsminin kim olduğunu biliyorum. Bakın önemli bir şey söyleyeceğim..

Ordu’ya Rizeliler ve Trabzonluların öfkesi var. Buradan çıkıyorsunuz Osmancık’ a düşüyorsunuz. Sonra Ordu’da bir mobese hikayesi. Adım başı mobese!

Şimdi soruyorum;

1. Sorum: Zekeriya Öz’ü kaçıranlar kimler?

2. Sorum: 15 Temmuz’da ve sonrasında mobese kayıtları silindi mi?

3. Sorum: Bu mobese sistemini kuran kim, hangi örgütten şu anda soruşturması var hakkında?

4.FETÖ ile mobese sistemini kuranların bağı ne?

O mobese kayıtları üzerinden bu örgüt alt yazılımla bu bilgileri kime transfer ediyordu. Ordu’da hiç bir şey yok mu? Bu örgüt hiç mi uğramamış Ordu’ya?

İstanbul Milletvekili Metin Külünk yaptığı açıklamanın ardından gözler Ordu’ya çevrildi.Savcıları göreve davet eden Külünk yargıya müdahale edilmemesi gerektiğini üzerine basarak Cumhurbaşkanımızın emri olduğunu belirtti.

Kamuoyu herkesin bildiği ama yargının halen dokunmadığı kişilere ne zaman sıra geleceğini merak ederken,bu açıklamalar çok önemli ve ciddi iddialar gereğinin yapılması lazım.Yoksa göstermelik olarak bir kaç kişiyi al bu iş bitsin anlayışı hepimize ve ülkeye zarar verir dediler.

bbbbtt

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-