eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR’DAN 3 TRANSFER DAHA

ÜNYE 1957 SPOR’DAN 3 TRANSFER DAHA
01 Eylül 2016 - 1:10

3108201602uny

Ordu 1. Amatör Lig B Grubunda mücadele edecek olan Ünye 1957 Spor’dan üçü bir arada transfer. Yeşil-beyazlılar Fatsa Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Durmuş Gönül, Ardeşenspor’dan Mustafa Burak Bilal ile Salıpazarı Belediyespor’dan kaleci Seyfullah Kofoğlu’nu kadrosuna kattı.

 

2016-2017 sezonu için sahaya inen ve antrenmanlarına başlayan Ünye 1957 Spor, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezonu Fatsa Belediyespor’da geçiren Durmuş Gönül, Ardeşensporlu ofansif orta saha oyuncusu Mustafa Burak Bilal ve üniversite öğrenimi için Ünye’de bulunan Salıpazarı Belediyespor kalecisi Seyfullah Kofoğlu ile anlaşmaya vardı.

Ünye 1957 Spor yönetim kurulundan yapılan açıklamada daha önce Ulubey Belediyespor’dan bildiğimiz ve geçtiğimiz sezonu Fatsa Belediyespor’da geçiren orta saha oyuncusu Durmuş Gönül, önceki sezon Güzelorduspor forması ile izlediğimiz, geçtiğimiz sezon ise Bal Ligi 3.Grup temsilcisi Ardeşenspor forması giyen Mustafa Burak Bilal ve Samsun 1. Amatör Lig temsilcisi Salıpazarı Belediyespor kalecisi Seyfullah Kofoğlu ile anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Yeşil-beyazlı takımın yeni transferlerinden 1991 doğumlu Durmuş Gönül orta alanda görev yapıyor. Geçtiğimiz sezon Fatsa Belediyespor forması ile Bal Ligi’nde boy gösteren Durmuş, şu ana kadar 23 Bal Ligi maçında sahada yer aldı. 2015-2016 sezonunda Fatsa Belediyespor forması ile toplam 19 lig maçında ve 1 kere de baraj maçında sahada kalan Durmuş Gönül bu sezon Ünye 1957 Spor’un başarısı için ter dökecek.

Ünye 1957 Spor’un bir diğer transferi ise geçtiğimiz sezon Bal Ligi 3.Grup temsilcisi Ardeşenspor forması giyen ofansif orta saha oyuncusu Mustafa Burak Bilal. 1992 Rize doğumlu Mustafa Burak Bilal futbola Çaykur Rizespor alt yapısında başladıktan sonra Filizçayspor ve Çayelispor formaları giydi. 2014-2015 sezonunda Güzelorduspor forması giyen ve geçtiğimiz sezonda da Ardeşenspor’a transfer olan Mustafa Burak, Bal Ligi 3.Grup’ta takımıyla birlikte 19 maçta görev yaptı. Şu ana kadar 90 Bal Ligi müsabakası oynayan Mustafa Burak Bilal bu zaman içinde toplam 22 gol kaydetti.

Üniversiteli Seyfullah Kofoğlu Ünye 1957 Spor’un kaleye yaptığı transferi. Üniversite öğrenimi için Ünye’de bulunan kaleci Seyfullah Kofoğlu 1993 İstanbul doğumlu. Futbola İstanbul Güngören Belediyespor’da başlayan kaleci Seyfullah, Güneştepespor, Samsunspor, Sivasspor, Dikbıyık Belediyespor, Atakum Belediyespor, Sinopspor, Termespor ve Samsun 1. Amatör Lig ekiplerinden en son Salıpazarıspor’da forma giydi. Kaleci Seyfullah’ın Bal Liginde 20 resmi müsabakası bulunuyor.

bbbbtt

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P