eskort samsun

ÜNYENETHABER

İl Başkanı Av.Uğur Çelenk: “Türkiye Barış Nasıl Sağlanırmış Tüm Dünyaya Gösterecek”

İl Başkanı Av.Uğur Çelenk: “Türkiye Barış Nasıl Sağlanırmış Tüm Dünyaya Gösterecek”
01 Eylül 2016 - 10:16

a

AK Parti İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajında, 1 Eylül’ü Dünya Barış Günü ilan Küresel güçlere ABD’ye, Batı’ya BM ‘ye seslenerek “Dünyayı kan gölüne çevirmektedirler” diyerek “Yerin dibine batsın sizin Dünya Barış Gününüz, yerin dibine batsın sizin göstermelik insan hak ve özgürlükleriniz, dünyayı kan gölüne çevirdiniz bir vampir gibi doymuyor daha çok kan istiyorsunuz, bu mudur sizin anladığınız barış” dedi.

“BİR LİDER DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR DEDİ.”

Başkan Çelenk Batı’nın algı operasyonları ve subliminal mesajlarla kendisini dünyanın barış hamisi gibi gösterdiğini BM‘ yi İnsan Hakları Örgütünü de kurarak yine buradan kendisine hak devşirmeye kalktığını belirterek “Durum hiçte öyle değil, dünyaya kin ve nefreti, kan ve gözyaşını batının ihraç ettiğini kendi kurdurdukları ve kendilerinin kontrol ettikleri terör örgütleri vasıtasıyla Müslümanları kafa kesen, Müslümanları aşağılayan, Müslümanları barbar gösteren, oyunların içine girdikler. Bir Lider çıkıp bu oyunları, bu algıları, batının bu iki yüzlülüğünü onların yüzüne vurarak BM kürsüsünde tüm mazlumların diline tercüman olarak haykırdı, işte O Lider Recep Tayyip Erdoğan’dı. 2014 yılında BM’nin açılışında yaptığı o muhteşem konuşmasında, altını çizerek ifade etmeliyim, ‘BM Güvenlik Konseyi’nin 5 daimi üyesinin (ABD, Rusya, İngiltere, Çin, Fransa) BM’yi etkisiz hale getirdiğini’ söyledi, bunun kabul edilemez olduğunu ifade etti. Çok açık söylüyorum; ‘Çocukların öldürülmesine, masum kadınların alçakça katledilmesine, halkın oylarıyla gelmiş iktidarların silah ve tanklarla darbe yoluyla devrilmesine seyirci kalanlar, sessiz kalanlar, tepkisiz kalanlar, bu insanlık suçuna alenen ortak olmaktadır.’ dedi.” sözleriyle, bugüne kadar hiçbir kimsenin böyle yürekten mazlumların diline tercüman olmadığını belirtti.

YENİ TÜRKİYE ‘DE ÖZGÜRLÜKLER EŞSİZ BİR MEDENİYET MİRASI ÜZERİNE GELİŞTİRİLMEKTEDİR

Çelenk, “Bizim bir başkasından veya sahte barış havarilerini referans almamıza gerek yok, Yüce dinimiz İslam engin hoşgörü ve barış dinidir. Peygamber Efendimizin yolu barış ve esenlik yoludur, işte bu yüzden Yeni Türkiye‘de özgürlükler eşsiz bir medeniyet mirası üzerine geliştirilmektedir. Kendisi için istediğini bütün insanlar içinde istemek ilkesinden hareketle, Türkiye daha fazla huzur ve refah ülkesi haline gelecek, vatandaşlarının daha mutlu , özgür ve güven içinde olduğu bir ülke konumunda yerini alacaktır.” sözleriyle devam etti.

TÜRKİYE BARIŞ NASIL SAĞLANIRMIŞ TÜM DÜNYA’YA GÖSTERECEK

Çelenk sözlerini “Türkiye demokratik rejimi ile  barışçı dış politikası, güçlü ve istikrarlı ekonomisi ile oyun kurucu bir aktör olarak, dün batının ve barış havarilerinin kan ve göz yaşına çevirdiği Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Mora’da, Doğu Türkistan’da, Miyammar’da , Filistin’de hülasa mazlumun kanı nerde akıyorsa bölgesel ve küresel istikrara daha fazla katkı sağlayacak, bugün kan ve göz yaşına sebep olanlara, bölgede ve dünyada nasıl barış sağlanırmış tüm dünyaya gösterecektir”  şeklinde noktaladı.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-