eskort samsun

ÜNYENETHABER

MAHALLELİ MAKUS TALİHİNE YANIYOR

MAHALLELİ MAKUS TALİHİNE YANIYOR
02 Eylül 2016 - 2:50

GGGG

Sağanak yağmurda alt geçit suyla doldu, karayolunda ulaşım durdu ,mahalleyle bağlantı geç saatlere kadar kesildi.

Ünye’de dün sabah saatlerinden bu yana etkili olan sağanak yağmur, ulaşımı olumsuz etkiledi. Karşıya mahallesi ile Niksar-Tokat yolu bağlantısının sağlandığı karayolunun alt geçidi  suyla doldu. Araçlar ve vatandaşlar alt geçitte ilerleyemeyince karayolunda her iki istikamette metrelerce uzunluğunda kuyruk oluştu.

Alt geçitte biriken suyun tahliye edilmesi için belediye ekipleri aksam saatlerine kadar çalışma yaptı .

BİZE BU DURUMU MU LAYIK GÖRÜYORSUNUZ ?

Karşıyaka mahallesi sakinleri her yağmur yağdığında bu sorunu yaşıyoruz diye gazetemize şikayetlerini anlatırlarken.Konuşmalarının devamında şunları söylediler;Tünel içi her zaman sorun ,en ufak yağmurda doluyor,suyun akarı gideri yok ,kapalı.

Muhtarımız defalarca bu sorunu yetkili mercilere iletmiş olsada ,bugün görüldüğü gibi çözüm üretilmedi.Mahallede hasta olsa buradan ambulans geçemez . Ekipler saatlerdir suyu boşaltmaya uğraşıyorlar. Şehrin merkezindeyiz ama bağlantı yolumuz kapalı,ne evimize nede işimize gidemiyoruz dediler.

Vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanına ve Ünye Belediye Başkanına seslenerek lütfen bizlere böyle bir hayatı layık görmeyin,sizlerden gereken neyse yapılmasını bekliyoruz sözleri ile mağduriyetlerini dile getirdiler.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-